Májusban jöhet a Far Cry 6

Noha a Ubisoft még nem erősítette meg hivatalosan, az Xbox Store alapján májusban kerülhet boltokba az új Far Cry. A folytatást a koronavírus-járvánnyal járó nehézségek miatt halasztotta el korábban a cég.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
Ennek az első részével játszottam egyedül huzamosabb ideig amíg a végére nem értem, az akkoriban még tudott újat mutatni a saját műfajában. Manapság egy kaptafára készülő unalom a többi hasonló AAA játékkal együtt.
#12
#11: Ez még minig a dying light 2.
#10
#9: És ezt pár screenshot meg egy cinematic videó alapján döntötted el? :O
#9
Jelenleg emiatt vennék csak PS5 öt
Iszonyat jónak ígérkezik mind Grafika mind story szempontból....
#8
#5: En csak a 4. Részel játszottam de az tetszett. Nem rajongok az fps játékokért de ez a 6.rész ez nagyon is érdekel. -:)
#7
meg jó volt ráküldeni a tigrisem messziről másokra
#6
én a far cry primalt imádtam, mert voltak benne játékmódok amik nagyon jó survival játékká tették
#5
#4: Én végig nyomtam,már ha megvettem és pénzt adtam ki érte.Kb 40 órát raktam bele,épp el lehet vele tölteni az időt.Egy picit talán az dobda fel,hogy volt 9 segítségi lehetőség akiket hívhattam és egy egy küldit vagy tábort úgy csináltam,hogy vagy csendben az ijjászt választva vagy dúrr bele és jött a repülőről bombázás.De sok esetben rém buták voltak.Mondjuk én nem csalódtam,mert nem is vártam sokat tőle.
#4
#2: A harmadik részt imádtam, a negyedik szódával elment, jól szórakoztam vele, nem fájt, de az ötödiket kb. 2 óra után abbahagytam, annyira nem tudott lekötni.
#2
Én a minap fejeztem be az 5 részt és egyet értek veled.
#1
az lenne jo ha vegre nem ugyan azt a jatekot adnak ki ujra es ujra csak mas fogonosszal es helyszinnel
elkepesztoen unalmas mar ez a bazisfoglalasos, mellekkuldeteses tragya