Remek rajtot vett az Assassin's Creed: Valhalla

A Ubisoft közlése szerint minden korábbi epizódnál jobban rajtolt az Assassin's Creed: Valhalla, aminek persze már voltak előjelei korábban Az is kiderült, hogy hány játékosnak sikerült ivópárbajt nyernie.

Konkrét eladási számokat nem kaptunk egyelőre, azonban a Ubisoft közlése szerint az Assassin's Creed: Valhalla jobb számokkal zárta az első hetét, mint bármelyik korábbi epizód a sorozatban - ezenkívül azt is megtudtuk, hogy PC-n egyetlen Ubisoft-cím sem rajtolt még ilyen jól. A játék remek teljesítményéről árulkodott a legutóbbi brit toplista is, ahol még az új Call of Dutyt is sikerült megelőznie az anyagnak.

És bár eladási adataink nincsenek, a kiadó azért elárult néhány érdekességet a játékosok statisztikái kapcsán. Eszerint a rajongók eddig több mint 4 millió kilométert tettek meg a Valhalla világában, 55 millió épületet húztak fel a településeiken, 3,5 millió Orlog-menetet nyertek meg, és 1,8 millióan győzedelmeskedtek legalább egy ivóversenyben.

Az új Assassin's Creed egyébként nem csak a kasszáknál teljesített jól, hanem a kritikusoknál is - a mi tesztünket itt olvashatjátok el a játékról.

17 komment - szólj hozzá!