Johnny Silverhand is játszható a Cyberpunkban

A CD Projekt RED az este közzétette a Night City Wire-sorozat ötödik és egyben utolsó adását. Kaptunk egy új gameplay trailert, közelebbről is megismerhettük Johnny Silverhandet, emellett a zenékről és a JALI technológiáról is szó esett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
2021 karácsonyára már a fa alatt lesz :)
Ha nem csúsztatják 22-re, ha 8 év nem volt elég ,lehet 10 elég lesz :)
#18
#17: azt hogy ott egy igazi mad lad :D
#17
#12: Vajon mit szólnának General Buttnaked cosplay-hez?
#16
#14: Persze, hogy hallottam -:) a Deus Ex: Mankind Divided miatt is várom azt a játékot. Csak ennek a játéknak a világa sokkal jobban vonz. Nálam ez nem 1 végigjatszás lesz az biztos. -:)
#15
#12: Ja, majd jönnek a paparazzók is , hogy “ott van Keanu” :D
#14
#11: Deus Ex c. jatekokrol hallottal? :-))) Azok is mind action RPG-k, szinten Cyberpunk stilusban/mufajban 1ebkent, es SZINTEN FPS. End of story.

Kezdjed az elso reszevel, occso ma' nagyon mivel regi de + mindig faxa igy is: https://store.steampowered.com/app/6910/Deus_Ex_Game_of_the_Year_Edition/
#13
#12: Nem ejjjted, h NeKi LaTnIa KeLl magat a jatekban, amugy maskeppen nem fog rajonni, sem elhinni h most eppen majd Johnny-t iranyitja...;D XD

Ami neki kellhet az vmi BioWare Anthem lehet, ahol vehet/kaphat skineket es nezegetheti oket... v. vmi ilyesmi szerintem.:-)))
#12
#9: figyi, nem csak a kinézet kell nézni, szóval nem csak hogy látod-e a karaktered vagy nem, hanem pl biztosan másképp fognak viszonyulni hozzád az npck, ha vele mész. érezni fogod hogy mást irányítasz, meg tükrökben is ottleszel, a hangod is más lesz stb, kapsz visszahatást a világból ,nah érted mire gondolok. szerintem a külsőnkkel is hasonló lesz, azt is megfogják szólni az utcán az npck
#11
#9: Haver eltévedtél az erdőben. -:) ez a játék nem FPS hanem RPG. Az hogy belsőnézetes meg lehet benne lövöldözni az csak egy dolog. A fejlesztők egyértelműen kijelentették hogy ez elsősorban szerepjáték. Hogy érted ezt hogy sokat nem nyom a latba hogy öt is lehet iranyitani ??? Szerintem neked fogalmad nincs hogy mi ez a játék. Ami igazaból megbocsáltható mert elég sokan vannak ugy mint te. Én azt tanácsolom hogy olvas többet a játékról. -:)
#10
#9: jajj, szerintem ez amugy nem neked valo jatek lesz... :D
#9
#7: Johnny Silverhand. Mivel FPS lesz, sokat nem nyom a latba vizuálisan, hogy őt is lehet majd terelgeni.
#8
#5: Ezt hogy érted ? Ugy hogy nem lesz benne sok párbeszéd ? Ez egy RPG játék. Az FPS a játékban az csak egy választható opció. Rengeteg párbeszéd lesz a játékban.
#7
#5: Mibol nem fogsz latni sokat? :-)))
#6
#2: ...Hat, h en ne a ME: Andromedat, de pl. 1 uj jatekot hozzak fel peldanak, bizony az AC: Valhallaban is elferne ez a technologia.... Amugy meg ok is ugy emlegetik mint az eddigi legjobbat, nem pedig ugy mintha tokeletes lenne. Egyszeruen csak jobb a tobbi jelenleg hasznalt technel ebben a katban
#5
Mondjuk sokat nem lehet majd belőle látni :D
#4
#2: Szerintem is rossz egy scriptelthez képest, de fényévekkel jobb mint a mass effect andromeda arcai, amik azt hiszem hasonló módszert használtak de közel sem volt ennyi nyelv benne.
#3
A 6 uj szam is a jatekbol elegge hangulatos, azt is hozzatok majd le!!! :-)))
#2
Minden részben áradoznak az ajakszinkronról, ami szerintem borzalmas lett. Nyilván piszok nehéz lehet tökéletesre megcsinálni, de én nem tolnám ennyire, ha nem százas.

Vagy szerintetek jó?
#1
Még furcsáltam is hogy 6 órakor volt műsor. És csak most jött hir róla. Gameplay trailer SZÁMOMRA olyan hogy beszarás. -:) hajlandó lennék azért is fizetni egy kisebb összeget hogy valaki elintézze hogy december 10 legyen. Aztan amikor fízettem bejelentenék hogy bocs ez csak januárban jőn :D