A Sony is bevezeti a saját Game Pass előfizetését?

Beszédes kedvében van mostanában a PlayStation ügyvezető igazgatója, Jim Ryan, aki ezúttal az orosz TASS-nak adott interjúja során említette meg, hogy készen állnak reagálni a konkurens Xbox Game Pass szolgáltatásra.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#49
#48: Nem a világ összes problémájára gondoltam.... a pofátlan árakra.

Az emberi mohóságot, meg a “kiválságokat” a szocializmus se tüntette el. Csak kicsit más formában működöt.
#47
Azért legtöbbször jól működik az “önszabályozás”. Kötve hiszem hogy olyan jó üzlet ilyen drágán árulni, egyrészt szerintem a többségnél inkább az ilyen bolt “respektje” erősen csökken, másrészt nagy tömegek egész biztos nem vásárolnak ilyen áron.
#46
#44: Hala istennek most kapitalizmus van. Megtudtuk mennyire jo...
Jo a francokat! :(
#41
#40: És ha olyan kedvük van még egy 100-es rádobnak..iponnál nagyon elszédültek.
De nem ez a szomorú, hanem,hogy van akik ennyiért is megveszik.. Így ők mit látnak? Így is "kelendő" a cucc...
Én ha nekem ilyen kellene, simán megvárnám amíg van készlet és akár külföldről a világ végéről is de ott vennék 1500$-ért és nem 800-900 ezerért. Nevetséges. Az a leggázabb, hogy erre nincs valami hatóság. Simán törvényben szabályoznám ,hogy egy adott termék ára nem lehet xy ft-nál nagyobb eltérésű a többihez mérten. Azaz ne az legyen hogy felütöd árgépet és ugyanazt látod pl 400 ezerért máshol meg 560 ezerért (csak mondtam valami számokat)
#40
#39: Egészen döbbenetes hogy 800e forintokért tesznek ki egy szaros VGA-t....
#39
#36: Nem megy drágábban.A gyártó ugyanannyiért adja. Az hogy pl itthon az ipon (ez a legmoslékabb) az 500 ezres VGA-.t 800-900k-ért árulja az az ő bajuk nem a gyártóé. A gyártó most is 1500-ért adja meg ha nem csökkent árat fél év múlva is annyiért adja.. a többi nem a gyártón múlik.Az hogy a féreg nyerészkedők le akarnak húzni az az ő dolguk..de nem csak ezek a férgek vannak. Érdekes egy alza tudja pl közel azonos áron adni mint külföld?

Én szavazok is. Én 185 ezres konzolt se veszek ,drága magában. Majd ha lesz mellette 2 game vagy 1 game + 1 kontroller ugyanilyen árban na majd akkor lecsapok rá :)
#38
#37: Én csak a játék hibáit irtam le. Nem mondtam hogy nem tetszett a játék. Ha nem tetszet volna akor valószinű hogy New game plus modban neki sem áltam volna. A ghost of tsushima a játek vilaga király. A grafika király. A harc jó. Itt a gond a nyilt világal van. Persze hogy évek mulva is fognak rá emlékezni. A sony-nál meg főleg mert elég jól is fogyott a játek. Arrol nem is beszélve hogy azota álás hirdetést is adtak fel hogy olyan embert keresnek aki jártas a japán kulturában stb... szoval lesz második rész. Ott majd csiszolnak a dolgokon és az már tenyleg oké lesz. Amugy nagyon is el tudom fogadni azt akinek odáig van érte mert látom hogy mért szeretik. Nekem közepes attol másnak lehet hogy 10 pontos jaték. -:) az Ac sorozatral meg ugy vagyok hogy ott a black flag és az Ac origins ami tetszett. Enyi. -:)
#37
#15: Oks, szerencsére az AC széria folyamatosan megújul... jah várj csak... mégse.
Értem én, hogy NEKED nem tetszik a GoT, elfogadom. De azért ha körbenézel a nagyvilágba, rá fogsz jönni, hogy ezt nem sokan fogják osztani, én sem. Arról nem beszélve, hogy ha pár év múlva visszanézünk, a GoT-ra még mindig fognak emlékezni, a Valhalla meg egy lesz az Ubi évről évre kiadott rókabőr játékaiból. Persze értem én, hogy van, akinek el lehet ugyanazt adni évről évre, nincs ezzel gond...
#36
#34: Magyarul nem lehet hinni a bejelentett áraknak, mert a bejáratott marketing recept alapján minden kurva sikeres lesz, de annyira, hogy nem is lehet kapni és ettől kezdve drágábam megy a cucc. Biztos egy tanulmány kimutta, hogy egy ponton a Geforce 3070 RTX jövedelmező lesz 499$-ért, de ez a pont nem ott és akkor jött el, ahol a "középosztály" kifizet 2000$+ pénzt érte. Szerintem a mai nyomoronc világban akár nem csak fél, de egy egész+ év is eltelhet, amire elírják a veszteséggel árult konzolokat a royality-k és szolgáltatások bevételeivel.

De fel kell idézzem az ide vonatkozó örök törvényt: Legyen agyad és szavazz a pénztárcáddal. Csak ez működik. Végül is az a pénz, amivel a megacorp-ok számolnak csak elmélet és a gyakorlatban csak a mi zsebünkben létezik. Nem lesz nekik egy fillérjük sem, ha mi nem adjuk nekik oda... hiába a haditenerészet, *mindig* az óceán az úr.
#35
#31: Ebben a felfogásban egy játékot többször kellene elkészíteni főleg,ha multiplatform! :D
Az exek és multiplatformok textúráit is szépen addig addig veszik vissza amíg az adott célplatformon úgy nem teljesít amire azt mondják ok!Ha simán ráeresztenék az x megapixeles tesztúrákat földbe állnának a fejlesztő gépek is!
#34
#32: Nem fognak persze, ha változnának lenne minden mindenhol ,de nincs mert kevéset tudnak gyártani..
Nem mellesleg ezek a termékek "állandó árasak" szóval ha most akarsz boxot venni 185-ért de nincs akkor majd fél év múlva fogsz 185-ért mert akkor lesz. Én itt nem látom hogy ki és miért lenne meg miben befolyásolva? Maximum korlátozva vagyunk hogy semmit nem tudunk venni.
#33
#28: Mondjuk azt én sem gondolnám hogy a karácsonyi szezon előtt ilyennel trükköznének.... és az Nvidia is....baromira nem lenne logikus.
#32
#29: Ez az elfajzott világ már csak ilyen,de átadom neked az igazság dicsőségét.
Ettől még a tények mit sem változnak.
Befolyásolható egy faj az ember
#31
#26: Ja, csak “visszább kell venni”... főleg ha pl. SSD-re optimalizálják, jobb cpu-ra, stb... persze függ a motortól, biztos van ahol könnyebb. De előre meg ha nagyon muszáj semmit nem kell csinálni. Max. nem lesz olyan mint lehetne...