Berendelték a The Last of Us-sorozatot

Egy ideje már tudjuk, hogy az HBO a The Last of Us sorozatként való adaptálásán dolgozik, rendezőt és forgatókönyvírót is találtak hozzá. Aki amiatt aggódott, hogy idővel elsüllyed a feldolgozás, most megnyugodhat: hivatalosan is berendelték.
  • Írta: gorien

Kommentek

#18
#5: Ami jó a netflixen az tényleg jó, de arányaiban véve B kategóriás, sokkal nagyobb arányban van jelen.
Persze még fiatal a Netlix, nem tud felmutatni egy Sopranost és sorolhatnám még mit, taroltak Emmyt az HBO-nál.
Mivel a mozik kilőve, így minden stúdió próbál olcsón készíteni filmet mert jegybevétel az biztos nem lesz, és ez a minőség romlásához vezet, lásd Greenland, valami éhenkórász lehetett a producer, a forgatókönyvírókról nem is beszélve, iszonyat szar filmek mennek újabban, 5 évvel ezelőtt még nem volt ennyi szemét a piacon.
Most hirtelen a Shot caller jut eszembe és az El camino, ami kifejezetten jó volt, más nem igen.
#17
Hajrá, a Trónok Harca után a HBO-ban sokkal jobban bizok, mint mondjuk a Netflix-ben látva, hogy mit csináltak a Witcher-ből...
Más meg nem nagyon van, aki képes egy értelmes nagy büdzsé TV sorozatot késziteni. Remélhetőleg ebből nem fogják sajnálni a pénzt.
#16
Kimoderált üzenet
#15
Kimoderált üzenet
#14
#13: Ezzel nehéz lenne vitatkozni.
#13
#12: Az is más, ha egy tizenpár órás történetet-cselekményt akarnak beleszuszakolni másfél órába és azt hiszik, hogy ez majd működni fog. És az is más, ha egy sorozatban fejtik ki a dolgokat kellő időt adva a történet kobontakozására, fokozatos elmélyítésére.
#12
Azért szerintem a '95-ös Mortal Kombat film kifejezetten szórakoztatóra sikeredett (na jó, kit áltatok, gyerekkoromban kb. 100-szor megnéztem kazettán és rajongtam érte), valamint a Resident Evil adaptáció első része is egy szórakoztató akciófilm lett. Úgyhogy én nem merném ennyire bátran kijelenteni, hogy minden játékadaptáció szar. A Hitman film is egy egészen jó Bourne koppintás volt, a Max Payne film közepes lett, de nem nézhetetlen stb. Ezek persze csak az én véleményeim, de szerintem több esélyt kéne adnunk a játékadaptációknak. Jövőre például jönni fog az új Mortal Kombat film és én tutira meg fogom nézni! Ahogyan a Last of us sorozatra is nagyon kiváncsi vagyok.
#9
#6: Pedig lelki szemeim elött látom mennyire feszkós mondjuk 40 perces részeket lehetne kihozni ebből, ha csak a játékban történ eseményeket vesszük alapul. Minimál látvány mellett pár elmaszkírozott zombiegyed, vagy mindenre elszánt szakadt túlélő és a jóőreg Ellie-Joel páros. És ez csak az akció része. És akkor még ott van a kettejük közti kapcsolat kibontása, ahogy megnyílnak egymásnak stb...jó dialógokkal ezt is meglehet csinálni nyáltenger nélkül. És akkor még ott van a világban rejlő potenciál, mint állandó látvány és hangulat elem, a begombásodott, természet visszahódította épületek, városrészek, alaksorok... stb. Már így leírva is van olyan érdekes, mint a Walking Dead, ha nem érdekessebb, pedig abból is kihoztak 4 évadot, ami szerintem kurva jó volt és csak utána baszták el azzal, hogy nyújtották, mint a rétestésztát.
#8
Még mindig nem értem, hogy mi értelme van pont ebből a játékból adaptációt készíteni, de azért kíváncsian várom.
#7
#6: Ugyanez jutott eszembe!
Walking dead 3.0 :) vagy csajos verzió mint
https://images.app.goo.gl/CGmp6P6wmhPqkhUk8
#5
#4: Mi a baj Netflixel? Mindig vannak jó filmjeik, sorozataik ugyanúgy, mint mondjuk az HBO nál. Nálam nagyjából egy súlycsoport, eleve kevés filmet/sorozatot nézek, érthető okokból, mivel nincs túl sok jó és a fentiek sem nagyon halmoznak el érdemlegessel. Az HBO nálam ott baszta el, hogy a mai napig kedvenc sotozatomból, ami a Tru Detective 1 évada, csinált egy siralmassan szar 2 évadot, aztán egy éppen csak nézhető harmadikat.
#4
Hála a jó égnek hogy nem a Netflix, mert abból spanyol szappanopera lenne.
#3
#2: De a HBO általában nem szarral gurít szerencsére.
#2
Végre valami értelmes játék adaptáció mozivászonra, csak ne basszák el, mint a Hitman, Max Payne és sorolhatnánk reggelig...
#1
Yesssss!!!!