Balan Wonderworld - bogarak és delfinek

A Balan Wonderworld színpadi világában tizenkét különböző mese részeként kell boldogulnunk. A Square Enixnek hála most bepillanthatunk, mi vár ránk a játék második és harmadik fejezetében.

A Square Enix a Sonic-játékok mögött álló Yuji Naka-Naoto Oshima párossal fogott össze, hogy megalkossák a színházi varázslaton alapuló Balan Wonderworldöt. A kiadó nemrég megmutatta a 3D-s akció-platformer nyitókisfilmjét, most pedig a második, valamint a harmadik fejezet alaphelyzetét illusztrálja.

Ebben a játékban ugyanis 12 különböző mese világában kell elmerülnünk, hogy különleges jelmezeink segítségével legyőzzük a felmerülő akadályokat, és elűzzük a negatív érzéseket. A második fejezet Fionáról szól, a tengerbolond lányról, akinek legjobb delfinbarátjáról kiderül, hogy nem is annyira baráti, míg a harmadik fejezetben Yurit ismerjük meg, aki inkább keresi a bogarak, mintsem az emberek társaságát.

A Balan Wonderworld 2021. március 26-án jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen.

0 komment - szólj hozzá!