Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.
  • Írta: gorien

Kommentek

#24
Törölt felhasználó
#13: Egy Fallout 5-re azert raugrananak egy paran, attol meg hogy most vegetal kicsit, elegge meno franchise.
#23
Törölt felhasználó
#13: Egy Fallout 5-re azert raugrananak egy paran, attol meg hogy most vegetal kicsit, elegge meno franchise.
#22
Ok.
#21
Valaki írta itt hogy sok stúdió meghalni ment az MS-hez. Sajnos igaza volt. Remélem most nem így lesz, és inkább ráncbaszedés történik....a Bethesda-ra meg ráférne.
#20
#17: Vegas***
#19
#18: De a legjobb kétségtelenül egy inXile féle izometrikus és egy Obsidian féle fps RPG lenne :-)
#18
#15: Azért elég masszív rajongó tábor van akik mindenféle játékokhoz heggesztenek Fallout mod-okat (meg az olyan gányolásokat próbálják játszhatóvá tenni, mint F3, F4), inkább ők azok akik életben tartják a legendát.
Azt se tartom kizártnak, hogy a Forgotten Empires csapata hegeszthet egy Fallout rts-t a jövőben, vagy ID egy jó kis fps-t :-)
#17
#15: Potenciál az van bennük. A Fallout 3 és a New Wegas történetesen az X360 éra kedvenc rpg je volt számomra, úgy, hogy nem is szeretem ezt a műfajt. A Wolfeinstein New Ordert is nagyon szerettem. De amit ebben a genben kihoztak ezekből a franchiseokból, az finoman szólva felejthető, vagy ott a Rage, az első része sem volt egy nagy b@szógép, de még az is sokkal jobb volt mint az utóbbi. De mégegyszer, potenciál van bennük, csak éppen gatyába kéne rázni őket elég rendesen. Kíváncsian figyelem majd, hogy a Micro vezetésével képesek e lesznek erre.
#15
Hab
#13: Ez nettó baromság. Elder Scrolls és Fallout már önmagában nagyon sokat ér. Fallout 76 ellenére, ez továbbra is egy óriási frachise. Brotherhood of Steel-nek sem sikerült szétvernie ezt a nevet, gondolod hogy a F76-nak ezek után sikerül. Pláne hogy azért csak csordogál a bevétel abból is. De ott van még a Dishonored is.
#14
#13: De persze.
#13
#11: Mindenki szarik már a Bethesda játékokra. Egy IP jük van amit még nem infláltak, az a Doom. Tehát jobban teszik, ha nem csinálnak úgy, mintha ezek valami hatalmas franchiseok lennének, mert az utóbbi években kijött játékaik a Doom kivételével mind bukta volt. De ha maradnak is kizárólag Micro exek, (ami nem igaz) akkor kb. pont ott kötnek ki, amenyit érnek, és az a 10 dolláros gamepass...
#12
#11: +1
#11
#2: Mi az undoritó? Ha már felvásárolta öket a microsoft természetes dolog hogy ök lesznek az első. Amugy meg a hirben is ott van hogy nem akarnak kicseszni senkivel. Ez egy korekt dolog. Nem tudom hogy mit találtál ebben undoritónak. Amugy meg ha ugy döntenének hogy márpedig a jatékaik xbox exclusiv cimek lesznek senkinek nem tartoznának magyarazattal. Megvették öket most már az övék. Inkább örüljenek az emberek hogy igy gondolkodnak. Ha a sony vásárolta volna fel öket azok biztos nem igy gondolkodnának. Szerintem ez amit csinálnak nagyon is korekt dolog. Mondom ezt ugy hogy én aztan szarok a bethesda játékokra.
#10
Még szép hogy nem céljuk. Azért nem mindegy hogy x millió ember havi 10$-t csenget a bethesda cuccokért vagy esetleg x millióan 60$-t.. De legalább a sony tulajdonosok kicsengetik a game passasok helyett a teljes árat :)
#9
Hab
Az MS még nem vásárolta fel a Bethesda-t, csak bejelentették a szándékot. A felek ugyan megegyeztek, de az üzlet valamikor a jövő év első felében lesz végleges, ha a megfelelő hatóságok is szabályosnak találnak mindent.
#2: Mi ezen az undorító? Az ideiglenes exkluzivitás? Akkor a PS exkluzívok nem undorítóak?
#8
Kapásból az Ori jut eszembe Switchen... Ráadásul hallom hogy összepárosítható az Xbox Live-val, így automatikusan kapod az acsikat.... Nem elképzelhetetlen ugyanez Ps5-ön is...
#7
#2: Egy multi pénzt akar keresni ? Te jó ég. Ilyen van ? :D
#6
Na már csak az Activisiont kellene megvennie és mindenki menne xboxot venni.