TGA 2020: Új pályát teaselnek az Among Us alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 22.
  • Teaser
Link másolása
Új pályát villantatottak a fejlesztők az Among Us alig párnapos Twitter-fiókján. A jelek szerint a teljes bemutatóra a The Game Awards pár hét múlva esedékes műsorában számíthatnak majd a rajongók.

Az Among Us napjaink egyik slágerjátéka, az anyag annyira felkapott lett, hogy a fejlesztők még a második rész munkálatait is lefújták annak érdekében, hogy az első részre koncentrálhassanak.

A címnek a The Game Awards műsorában is helyet szorítottak, hiszen az Among Us is szerepel a díjátadó jelöltjei között, a minap pedig azt is megtudtuk, hogy a játék új pályájáról a magyar idő szerint december 11-én, hajnalban esedékes műsorban hullik majd le a lepel.

Ebből egyébként az első ízelítőt épp a napokban kapták meg a rajongók a fenti kép formájában, amely a játék frissen indított Twitter-fiókján debütált: ez alapján a helyszín meglepően világosnak és rendezettnek tűnik, nem mellesleg pedig direkt utalás az Among Us mögött álló 
Innersloth kiadásában megjelent The Henry Stickmin Collectionre.

10.
10.
Ooorky
#5: Az, de undorító még amikor 3-4-en felmennek public-ra és fedezik az impostor-t, ha közöttük van, sorba kirúgva a többiek.
7.
7.
delphijos
#5: De ha a szerverek szarakodnak, ez is fél óra mire összejön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...