A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl vagyunk az újgenerációs konzolok megjelenésén, így lelassul a novemberi játékzuhatag is. Most bizony van mivel szórakoznunk, úgyhogy talán nem is olyan nagy baj, hogy egy-két érdekesebb címet leszámítva eseménytelen hét elé nézünk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
#10: Lehet azért van ez a nyilatkozat, mert azok a játékok állítólag még megjelennek PS4-re is, ezért nem nevezhetők igazi next-gen címnek.
#10
YanezModerátor
Most néztem utána, nem valami csóka nyilatkozta ezt, hanem Jim Ryan. Az viszont tényleg furcsa, hogy nem vette számításba a Horizon 2 és GoW Ragnarököt. Egyébként eddig mindegyik generáció úgy volt ezzel, hogy kellett neki 2-3 év. Szerintem emberünk inkább arra gondolt, hogy ennyi idő kell, mire vérbeli nextgen exek is jönni fognak. Akárcsak a PS4 esetében az UC4, vagy PS3-nál az MGS4, GoW3 meg UC2. Ám ez nem csupán az exek esetében van így. Álleejtős különbségek tényleg ennyi idő múlva várhatók, ugyanakkor jó és minőségi játékok attól még jöhetnek, akárcsak a fentebb említett két cím.
#9
#5: Én 2022-re azért egy Spider-Man 2-re is számítok.
#8
#5: Na, erre már valaki leírta előttem. :-D Pacsi.
#7
#4: A GoW Ragnarök és a Horizon Zero Dawn 2 is jövőre jön, szóval innen is pacsi a GS-en nyilatkozó csókának. :-D
#6
#4: Szerencsére Xbox tele van új címekkel :D
#5
YanezModerátor
#4: GoW Ragnarök, Horizon 2, amiről eddig tudunk. Azt pedig, hogy ezenkivül mi jön még 2-3 éven belül, kötve hiszem, hogy tudná valaki, pláne nem "valami csóka", aki már most mellényúlt.
#4
#3: Olvastam ma a GS-on nyilatkozott valami csóka állítólag 2-3évig nem lesz PS5-re semmilyen átütő cím ami az ex címeket illeti.
#3
Hát megéri új konzolt venni. :D A 2 (3) új konzolra a megjelenés utáni első héten összesen 1 darab játék jelenik meg. :D
#1
Mar kint van az uj Football manger vagy 1 hete.. (...Vagy csak Angliaban?)