Fotókon a Nintendo vidámparkja

Noha a megnyitóját el kellett halasztani, a Super Nintendo World építkezése lényegében véget ért, erről árulkodnak legalábbis a minap felbukkant fotók. A Nintendo-fanatikusok számára a park maga lesz a mennyország.

Egy koronavírus-járvány nélküli világban a japán Super Nintendo Worldnek már meg kellett volna nyitnia, ahogy azonban a mellékelt ábra mutatja, erre nem került sor, így egyelőre maradnak a lesifotók, amelyek lényegében kész állapotában mutatják be a Universal Studios Japan falai között felhúzott létesítményt.

A hírben látható képeket a The Sankei Newsnak köszönhetjük, ezek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy az építkezés befejeződött a parkban - ami persze sokat nem árul el a végleges működéséről, hiszen a Super Nintendo Worldöt egy "élő videojátéknak" szánják. Az eredmény mindenesetre így is elképesztő, sok rajongó álma vált most valóra valószínűleg.

Az üzemeltetők most tavaszi megnyitóval számolnak, a későbbiekben pedig Orlandóban, Los Angelesben és Szingapúrban is hasonló parkok épülhetnek.

9 komment - szólj hozzá!