Fortnite - Galactus érkezése zárja az aktuális évadot

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 23.
  • Letöltés
Link másolása
A Fortnite aktuális évada a Marvel karakterei körül forgott, és nem is érhetne stílszerűbben véget, mint Galactus érkezésével. A Világevő minden bizonnyal alaposan felforgatja majd a játszóterünket.

December 1-jén, magyar idő szerint 22 órakor ér véget a Fortnite aktuális évada, amelyet a Marvel karaktereinek szenteltek a készítők. Ezek után talán nem meglepő, hogy a szezont Galactus érkezése zárja majd, aki minden bizonnyal alaposan átrendezi a battle royale-játék szigetét.

Mivel az Epic szervereit komoly játékostömeg rohamozza majd meg, a fejlesztőcég azt javasolja, hogy próbáljon meg mindenki időben, lehetőleg egy órával a kezdés előtt bejelentkezni - maga az esemény 30 perccel korábban válik elérhetővé. Hogy ezt követően mire számíthatnak a rajongók, azt még nem tudni, az viszont biztos, hogy a Marveltől legfeljebb ideiglenesen kell elbúcsúznunk: az Epic kreatív direktora, Donald Mustard szerint a marveles együttműködés mindössze a kezdetét jelentette a több évre szóló közös munkának.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...