Mobilra érkezik a következő Tomb Raider

  • Írta: szlav
  • 2020. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb Tomb Raider-játékot jelentett be a Square Enix, ezúttal azonban elkanyarodunk a főszériától, egészen a mobilplatformokig. A Tomb Raider: Reloaded látszólag a sorozat első részei előtt hajt fejet.

A videojátékvilág leghíresebb kincsvadásza egyáltalán nem számít újoncnak a mobilplatformokon, a Lara Croft GO és a Lara Croft and the Guardian of Light például kifejezetten jól sikerültek. Úgy tűnik, hogy a Square ismét ezen a piacon várja a sikereket, bejelentették ugyanis a Tomb Raider: Reloaded című játékot, amely egyenesen a 90-es évekig nyúl vissza – legalábbis nekünk ez jutott eszünkbe Lara ikonikus türkiz felsőjét és a morcos T-Rexet látva.

A Tomb Raider: Reloaded valamikor 2021-ben érkezik majd, mégpedig a free-to-play üzleti modell támogatásával.

12.
12.
Heldengeist
#9: Az nem történhet meg. Az elnyomás olimpián férfiak nem indulhatnak. Transznemű esetleg lehet. TLoU2 is megjátszotta.
11.
11.
Caleon
#9: Színesbőrű pasi csak a diversity jegyében.
9.
9.
delphijos
#7: Manapság örülhetünk hogy nem pasi. :D
8.
8.
Caleon
F2P - 5 perc után elfogyott az energiád. 500 gyémántért vehetsz 20 energiát. Nézz meg egy reklámot 3 gyémántért. 40 ezer forintért 10 ezer gyémántot kapsz. Ez a free to play modell. A legnagyobb átverés.
7.
7.
Yanez
#6: Úgy néz ki, mint egy 8 éves kislány Lara hacukába öltöztetve.
2.
2.
Nate Hope
Hát elég érdekesen néz ki Lara :D
1.
1.
Heldengeist
Free2Play. Száradjon rájuk. Ha a klasszikzs részek előtt akarnak tisztelegni, tegyék vissza a store-ba a klasszikus részeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...