Cyberpunk 2077 - így fut a PlayStationökön

A múlt héten a CD Projekt RED megmutatta, hogyan fest a Cyberpunk 2077 az Xbox-gépek két generációján. Most a Sony konzoljai kerültek sorra: a hatperces gameplay-válogatást PlayStation 4 Prón és PlayStation 5-ön rögzítették.

Épp egy hete befutott egy meglepetésvideó a CD Projekt RED-től, amelyben azt prezentálták, hogyan fut a várva-várt Cyberpunk 2077 Xbox One X-en és a visszafelé kompatibilitás segítségével az Xbox Series X-en. Ahogy akkor megígérték, most azt mutatják meg, mit tudnak a Sony konzoljai.

Ezúttal egy PlayStation 4 Prót és egy PlayStation 5-öt hasonlítanak össze, utóbbit szintén visszafelé kompatibilitással. A játéknak lesz majd next-gen gépekre készült változata is, arra azonban csak 2021-ben számítsunk.

A videóban a karakterkészítőből is kapunk egy röpke ízelítőt, de a javát a Nomad életút elejének néhány részlete teszi ki – és ahogy legutóbb, most is kocsikázunk egy keveset.

A Cyberpunk 2077 megjelenése már csak két hétre van: december 10-én várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, meg persze visszafelé kompatibilitással Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is játszható lesz.

23 komment - szólj hozzá!