Önálló játékká lesz a Red Dead Online

Egy hét múlva a Rockstar önállóan is elérhetővé teszi a Red Dead Redemption II online szekcióját. Az önmagában is megvásárolható Red Dead Online ugyanazt tartalmazza majd, mint az eredeti kiadás.

A Red Dead Redemption II nemcsak egy szerteágazó, vadnyugati történetet hozott magával, hanem egy online multiplayer szekciót is. Utóbbit hamarosan külön is megvásárolhatjuk, ha a más játékosokkal benépesített prérire vágyunk, a Rockstar ugyanis december 1-től önálló játékként is árusítani fogja a Red Dead Online-t.

Az önálló Red Dead Online ugyanazt tudja majd, mint az eredeti kiadás, se kevesebb, se több tartalom nem lesz benne ahhoz képest, amihez az alapjátékban hozzáférhetünk. Öt különböző specialistaszerep közül választhatunk, segíthetünk Jessica LeClerknek az A Land of Opportunities co-op küldetésekben, a Showdown módban és pókermeccseken más játékosokkal versenghetünk, míg a Free Roamban küldetések és napi kihívások is várnak.

Az Online hiába csak egy része a Red Dead Redemption II-nek, hely azért így is kelleni fog hozzá: 123 GB, hogy pontosak legyünk. És ha meghozza a kedvünk a single player kampányhoz, azt is megvehetjük a játékon belül Red Dead Redemption II: Story Mode néven.

Maga a Red Dead Online 20 dollárt kóstál majd, de 2021. február 15-ig csak 5 dollárt kérnek érte. Elérhető lesz a PlayStation Store-ban, a Microsoft Store-ban, PC-n pedig az Epicen, a Steamen és a Rockstar saját launcherén keresztül is megvehetjük. Konzolokon szükséges hozzá PlayStation Plus-, illetve Xbox Live Gold-előfizetés.

6 komment - szólj hozzá!