Önálló játékká lesz a Red Dead Online

  • Írta: gorien
  • 2020. november 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy hét múlva a Rockstar önállóan is elérhetővé teszi a Red Dead Redemption II online szekcióját. Az önmagában is megvásárolható Red Dead Online ugyanazt tartalmazza majd, mint az eredeti kiadás.

A Red Dead Redemption II nemcsak egy szerteágazó, vadnyugati történetet hozott magával, hanem egy online multiplayer szekciót is. Utóbbit hamarosan külön is megvásárolhatjuk, ha a más játékosokkal benépesített prérire vágyunk, a Rockstar ugyanis december 1-től önálló játékként is árusítani fogja a Red Dead Online-t.

Az önálló Red Dead Online ugyanazt tudja majd, mint az eredeti kiadás, se kevesebb, se több tartalom nem lesz benne ahhoz képest, amihez az alapjátékban hozzáférhetünk. Öt különböző specialistaszerep közül választhatunk, segíthetünk Jessica LeClerknek az A Land of Opportunities co-op küldetésekben, a Showdown módban és pókermeccseken más játékosokkal versenghetünk, míg a Free Roamban küldetések és napi kihívások is várnak.

Az Online hiába csak egy része a Red Dead Redemption II-nek, hely azért így is kelleni fog hozzá: 123 GB, hogy pontosak legyünk. És ha meghozza a kedvünk a single player kampányhoz, azt is megvehetjük a játékon belül Red Dead Redemption II: Story Mode néven.

Maga a Red Dead Online 20 dollárt kóstál majd, de 2021. február 15-ig csak 5 dollárt kérnek érte. Elérhető lesz a PlayStation Store-ban, a Microsoft Store-ban, PC-n pedig az Epicen, a Steamen és a Rockstar saját launcherén keresztül is megvehetjük. Konzolokon szükséges hozzá PlayStation Plus-, illetve Xbox Live Gold-előfizetés.

6.
6.
DarkLord
Szerintem meg nem lett nagy szám az online része én sokkal többet vártam tőle anno. Nem is játszottam vele sokat. A sztori meg 2-szer kitoltam és ütős volt, de mégegyszer tuti nem állnék neki annak se, mert baromi hosszú :D
5.
5.
JohnSpartan
Korrekt! Pont most akartam úgy is beszerezni! És mivel inkább az online pereg majd haverokkal így még jobb. A story ráér majd ha lesz hozzá kedvem, időm.
4.
4.
PiszkosFred
Az ötlet oké, mivel tényleg két különálló dologról beszélünk, de eddig is dugig volt modderrel minden RDO session, most 20 dodóért még rosszabb lesz a helyzet.
2.
2.
Heldengeist
Ezt fordítva is megcsinálhatták volna egy "csak story, kenjétek a hajatokra az online-t" kiadással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...