The Medium - új fenyegetés a láthatáron

  • Írta: gorien
  • 2020. november 25.
  • Videó
Link másolása
A Bloober Team felfedett egy új, eddig meg nem nevezett karaktert a jövő év elején debütáló horrorjátékából, a The Mediumból. A rövidke kedvcsináló a Niwa Hotel nevezetű helyszínre is bepillantást enged.

A decemberről jövő januárra átkerült The Mediumban egy médiumot irányítunk, aki egyszerre két valóságban is képes jelen lenni. A Bloober Team által közzétett videóban a játék egy újabb kegyetlen karakterét ismerjük meg, aki valamiképp keresztezni fogja Marianne nyomozását.

A szereplő nevét a fejlesztők egyelőre nem árulták el, ahogy a motivációi sem teljesen tiszták, de az biztos, hogy megvan a maga bosszúhadjárata. A figurát Marcin Dorociński lengyel színész fogja életre kelteni, aki a Netflix A vezércsel című minisorozatából lehet ismerős.

A The Medium 2021. január 28-án jelenik meg PC-re és Xbox Series X/S-re, és az Xbox Game Pass kínálatában is elérhető lesz.

3.
3.
Robilluma
Wow.
Számomra az év vége és jövő év elejének egyik legjobban várt játéka!
Az első trailernél még vállat vontam, de a konzolos nyári launch fesztiválnál olyan remek gameplayt és látványvilágot mutattak hogy azonnal a kívánságlistámra került.
Nyomozós játék egy igen elborult, dark, horror környezetben? Jöhet!!!
Ez a rövidke kedvcsináló is arról tanúskodik, mennyire keveset tudunk a Mediumról. Szuperjó lesz!
PC-n fogom nyomatni ezt az újabb lengyel csodát :D
1.
1.
Persze ehhez a cikkhez nincsenek kommentek, mert PC-re és Xbox-ra nincsenek játékok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...