Mortal Kombat 11 - megérkeztek a filmes skinek

  • Írta: gorien
  • 2020. november 25.
  • Letöltés
Link másolása
Ha számodra is az 1995-ös film a Mortal Kombat-franchise non plus ultrája, bizonyára örömödre lesz, hogy most már az adaptáció színészeinek is öltöztetheted a harcosokat, akik még a hangjukat is kölcsönadták a játékhoz.

Nemrég megjelent a Mortal Kombat 11 Ultimate kiadása, de az élet ettől még nem áll meg. Máris itt van a következő jelmezcsomag, amelyről korábban már hallottunk pletykákat, most pedig hivatalosan is leleplezték. A Klassic MK Movie Skin Pack három, az 1995-ös filmből merítő kinézettel bővíti a Mortal Kombat harcosainak ruhatárát.

Sőt, ahogy a NetherRealm visszahozta Cary-Hiroyuki Tagawát Shang Tsung hangjának, úgy most is visszatér mindhárom érintett színész. Sonya Bridgette Wilson-Sampras hangján szólal meg, Johnny Cage Linden Ashbyén, míg Raiden nagyúr szövegeit Christopher Lambert tolmácsolásában hallgathatjuk.

A jelmezcsomag 6 euróért vásárolható meg. A Mortal Kombat 11 PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Nintendo Switchen, illetve Stadián is játszható.

11.
11.
DarkLord
Nekem például online meccseknél az a taktikám, hogy nekiesek az ellenfélnek, hogy köpni nyelni ne tudjon közelharcban. Nem hagyom érvényesülni, hanem ráerőltetem a stílusom és ez nem sok embernek fekszik, mert sok a spammelő, akik ilyen távolsági cuccokkal akarnak érvényesülni, mert kombózni nem tudnak..
10.
10.
br1Koo
#9: Hát.. Nem. Könnyű szerrel nem lehet kikerülni. Vagy blokkolsz, vagy mész előre, a kettő együtt nem megy és ha spammeli az enemy akkor folyamatosan blokkolnod kell és ha csak egyszer elhibázod akkor megy rád a kombó. A könnyű az amikor Tekkenbe például elsétálsz oldalra.
9.
9.
kexiaxel
#8: Könnyű szerrel lehet a távolsági képességeket blokkolni és visszatámadni! Még profinak sem kell lenni.
Kombók és a taktika az ellenfél kiismerése uralja a játékot.
Nem a lövöldözés.
Profi meccsen alig látsz távolsági támadásokat mert hárítva azokat komoly hátrányba kerülhet az ellen.
8.
8.
br1Koo
#7: Hát most meg nem mondom mi volt a verseny neve, de a gyerek Geras-szal spammelte a távolságit és a másik köpni nyelni nem tudott, mert villámgyors a mozudlat és gondolom nem is nehéz beadni. Én is szeretem az MK-t, de a baj az hogy minden karakter kb ugyanazt tudja csak máshogy néznek ki a támadások. Néha elképesztő gagyin néz ki az egész.
7.
7.
Zuzmo
#6: Hol láttál ilyet?
6.
6.
br1Koo
#3: Az. Amikor egy profi meccs abból áll hogy az egyik játékos távolsági támadásokat spammelve nyírja ki a másikat körről körre akkor tudod hogy a legjobb bunyós játékkal van dolgod.
5.
5.
Zuzmo
#4: Benne van az eddigi összes karakter ehhez a részhez (37), de ezeknél már semmi nem garantálja, hogy nem lesz még több, de nem tudom azt a verziót már hogy neveznék el...
4.
4.
Darksiders84
#2: Köszi az nekem lehet jobb is lenne vagyis a lassabb tempó. Azért gondolom grafikában is van fejlődés vagy eltérés , mert nem tudom hány év van köztük, de a videók alapján azért szebb és remélem nem csak a videóban..Meg is nézem mennyi lenne az Ultimate csomag . Akkor abban benne van minden az új mostani Rambo + Terminátor is vagy az ilyen új szereplőket + pénzért lehet?
3.
3.
Nate Hope
#1: Szerintem az MK11 jelenleg a legjobb bunyós játék a piacon.
2.
2.
Zuzmo
#1: Szinte mindenben jobb, több a 11, story, dungeon, stb. , a tutorial szekció nagyon jó a 11-ben. Persze összességében a X is jó.
A 11-nek elég szemét lett az árazása... Illetve, aki csak most veszi meg Ultimate-ben az már korrekt.
A legnagyobb különbség talán ami a játékmenetet érinti, hogy a X-ben hosszabb kombók vannak, és gyorsabb az egész játék, a 11 lassabb, taktikusabb, talán változatosabb is egy küzdelmen belül.
1.
1.
Darksiders84
Én most kezdtem el a MK X-et így , hogy benne van a PS+ C-ba és gondoltam megnézem már , mert 1000 éve nem nyomtam verekedős címét és régebben is inkább a 3D vagyis térbeli mozgásos pl Soul Calibur , Tekken , DOA , de nem volt soha a kedvenc stílusom. Most kb 2 óra után, hogy végre ráéreztem miket lehet benne művelni hát besz@rás ! Az elején csak nyomkodtam mindent , mint egy hülyegyerek ,de aztán rájöttem, hogy ez így nem fog működni és ezután már amikor jobban figyeltem rohadt élvezetesé vált. Meglepődtem, hogy verekedős címként mennyire tele van tartalommal és story móddal is . A 11-be is van vajon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...