Mortal Kombat 11 - megérkeztek a filmes skinek

Ha számodra is az 1995-ös film a Mortal Kombat-franchise non plus ultrája, bizonyára örömödre lesz, hogy most már az adaptáció színészeinek is öltöztetheted a harcosokat, akik még a hangjukat is kölcsönadták a játékhoz.

Nemrég megjelent a Mortal Kombat 11 Ultimate kiadása, de az élet ettől még nem áll meg. Máris itt van a következő jelmezcsomag, amelyről korábban már hallottunk pletykákat, most pedig hivatalosan is leleplezték. A Klassic MK Movie Skin Pack három, az 1995-ös filmből merítő kinézettel bővíti a Mortal Kombat harcosainak ruhatárát.

Sőt, ahogy a NetherRealm visszahozta Cary-Hiroyuki Tagawát Shang Tsung hangjának, úgy most is visszatér mindhárom érintett színész. Sonya Bridgette Wilson-Sampras hangján szólal meg, Johnny Cage Linden Ashbyén, míg Raiden nagyúr szövegeit Christopher Lambert tolmácsolásában hallgathatjuk.

A jelmezcsomag 6 euróért vásárolható meg. A Mortal Kombat 11 PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Nintendo Switchen, illetve Stadián is játszható.

11 komment - szólj hozzá!