Íme, a teljes Remnant: From the Ashes-kollekció

Friss előzetest kapott a Remnant: From the Ashes - Complete Edition, amely a soulslike akciójáték eddigi legteljesebb kiadása. A gameplay felvételek mellett a játékot ért dicséretek is helyet kaptak a trailerben.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#8
#7: Sacred 1-ről lecsúsztam, a 2-nél meg dobtam egy hátast. Aki azt végignyomja az maga a robot. Te jó ég... Nyilván a szőke milf-fel mentem benne.

De a TQ, főleg úgy, hogy ingyen volt mellé az új remastered és a DLC és még csináltak hozzá mostanában is új DLC-t is.... Örök jó játék. Azt bárkinek ajánlom, aki szereti az ARPG-t.
#6
#5: A Souls rajongóknak minden hasonló játék csak zsenge utánzat, pedig a fő mű maga volt a 20 fps ocsmány grafikás igénytelen foshalmaz, amiben még a kiadója sem hitt. Ugyan az a jelenség, mint mindig, amikor elvakult rajongók vannak. Anno a Titan Quest is sokkal jobb cucc volt, mint a Diablo 2, de a dió elitizmus miatt ott is sok vérprofi balek megszabadította magát egy pár jó játékélménytől ... GTA dettó.
#5
#3: A souls gamek ismérve az hogy nincs nehézségi fokozat, mindenki ugyan olyan esélyei vannak mint a másik embernek.
A Remnant-ben nincsenek fejleszthető skill-jei a karakterednek, nincs többféle move-szettje a vágó, szúró ütőfegyvereknek ...stb.
Ahogy írod be sem jöttek a valódi souls játékok gondolom végig sem játszottad őket, mert különben nem mondanád a "Remnant"-ra hogy souls game.
A másik óriási különbség hogy nem From Softwear játék.
A Lord of the Fallen egy gyenge DS kopipaste volt hozzá szerencsém, The Surge amire céloztál szintén csak zsenge utánzat.
#4
Pont ennyire souls a masik budget játék. Nem ugrik be a neve, az a robotos, 2 része is van.
#3
#2: Mert? Mibe más ami miatt nem soulslike?
#2
#1: Szerintem ez messze nem "souls" játék én kb.2 hónapja vettem meg jó game de szerintem nem a souls kategória.
#1
Az egyetlen souls játék ami megfogott és tetszett is. Se a demon,dark souls, se a bloodborne, sekiro nem jött be. Nioh úgy ahogy. De ennek a vilaga baromira tetszik.