A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#69
A készítők is elmondták még megjelenés előtt, majd a gamer oldalak pedig lehozták, hogy nagyjából 5 óra cinematic átvezeztőre lehet majd számítani az amúgy 25-30 órás történetben. Nincs az 10 óra közel sem.
#68
Azon csodálkoztam volna ha nem zsebel be minden díjat.
Számomra ez a játék 10/10.
#67
#66: Nekem is mindegy engem nem zavar mennyi én a 43 órámmal elvoltam.Mindkettő cinema meg gameplay is megfelelő volt időben.
#65
#62: A 10 órásokban van gameplay is tegnap néztem.
Van két 4 óra 45 perc körüli azokban már nincs,ezért irtam 5 órát.
#63
#56: Ahh, haver, akkor téged csúnyán átvágtak, már el sem fogadják a Bözsit sehol:( Amúgy meg merjünk nagyot álmodni: az egész ipar mögött ő van:D

#62: hajjajj, vigyázz miket írsz, mert mindjárt megkapod, hogy mekkora egy élettelen hülyegyerek lehetsz, ha egy ViDeÓjÁtéK képes befolyásolni a hétköznapjaid:P Amúgy meg teljes mértékben egyetértek:)
#57
#55: Hát ettől az autópályás hasonlattól többet vártam volna tőled okoska. A lényeg, hogy te fontos ember vagy és mindenki figyelemmel kíséri itt az oldalon a tevékenységed. Na mindegy az a fontos, hogy figyeld a 90+-os értékeléseid, meg az anyagi sikereket, mert egyébként más nem jelezné neked, hogy melyik játék a GOTY 2020. Így legalább tudsz kommentelni és tudod melyik game mellett kell felszólalni, hogy a "halk töbsséghez" tudjál tartozni. God Bless naughty dog
#56
#49: Te Rossman utalványt kaptál? Szerencsés vagy, nekem csak egy nyomorult Erzsébet utalványt adtak, cserébe még a nagyanyámnak is szavaznia kellett a TLOU2-re :(
Elnézést a tévedésem miatt, bár mentségemre legyen mondva, hogy NYÍLVÁN minden sony exkluzív játék mögött is Soros van.
#55
#45: Hát sorry, nem vagy olyan fontos ember, hogy figyelemmel kísérjem itt az oldalon a tevékenységed :) Csak azokat a sirámokat szedtem össze, amiket a sok buta ember mantrázott. Azért az ostoba jelzőt jól magadra húztad, talán nem alaptalanul ;)
Persze lehet vergődni, de a lényeg, hogy sorra kapta a 90+os értékeléseket, anyagilag is siker lett és most gyűjti be a jól megérdemelt díjakat. Akkor nem lehet, hogy nem az összes hülye megy szemben az autópályán, csak egy? ;)
#53
#50: Az Order egy nagyon jó példa,egy cinema videó nagyrészt kevés gameplayel!
#51
#44: Ezt már párszor beszéltük itt,de úgy látszik te lehet kimaradtál belőle.
A 30 órás végigjátszásból 5 óra cinema videó a többi gameplay.
Én 25 órára nem igen mondanám,hogy nyomokban játszás és az 5 óra sem a nagy része a játéknak.

És nem azzal van a baj,hogy neked nem tetszik a játék,nekem sem tetszik minden,de azért valótlant állítani.
Multiplat csőjátékok gameplay+cinema össz jó ha 10-14 óra.
Miről beszélünk akkor?