A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#69
A készítők is elmondták még megjelenés előtt, majd a gamer oldalak pedig lehozták, hogy nagyjából 5 óra cinematic átvezeztőre lehet majd számítani az amúgy 25-30 órás történetben. Nincs az 10 óra közel sem.
#68
Azon csodálkoztam volna ha nem zsebel be minden díjat.
Számomra ez a játék 10/10.
#67
#66: Nekem is mindegy engem nem zavar mennyi én a 43 órámmal elvoltam.Mindkettő cinema meg gameplay is megfelelő volt időben.
#65
#62: A 10 órásokban van gameplay is tegnap néztem.
Van két 4 óra 45 perc körüli azokban már nincs,ezért irtam 5 órát.
#63
#56: Ahh, haver, akkor téged csúnyán átvágtak, már el sem fogadják a Bözsit sehol:( Amúgy meg merjünk nagyot álmodni: az egész ipar mögött ő van:D

#62: hajjajj, vigyázz miket írsz, mert mindjárt megkapod, hogy mekkora egy élettelen hülyegyerek lehetsz, ha egy ViDeÓjÁtéK képes befolyásolni a hétköznapjaid:P Amúgy meg teljes mértékben egyetértek:)
#61
#59: Érted amit irok ugye ? -:) lehet hogy hűlyén irtam -:) De az atvezetők idő tartalma az fix. Akkor is ha 25 órát mászkálsz meg akkor is ha végig szaladsz. Az képtelenség hogy valaki 15-17 óra alatt végig szaladjon a játékon és ugy legyen 10-11 óra az átvezető. -:)
#60
#59: Az nem létezik hogy 10-11 órát az átvezető videok tegyenek ki. A másik dolog meg ha nem lépteted át a videot az akkor is fix idő tartalom lesz. Vagyis ha valaki végig szalad a játékon vagy 20-25 órát mászkál össze vissza, attol a cinemetic video idő tartalma nem lesz sem több sem kevesebb. Képtelenség az hogy valaki letudja a játékot mondjuk ugy ahogy irod 17 óra alatt és abbol 10-11 óra legyen az átvezető. Mondjuk az amit Marcus irt hogy 5 óra -:) az lehet kevés. Én olyan 7 esetleg 8 órát tippelek. -:) de ez a film hasonlat ez egy baromság. Ennyi erővel az utobbi 10 év akcio-kaland játékát mind meglehetne ezzel bélyegezni. :D
#57
#55: Hát ettől az autópályás hasonlattól többet vártam volna tőled okoska. A lényeg, hogy te fontos ember vagy és mindenki figyelemmel kíséri itt az oldalon a tevékenységed. Na mindegy az a fontos, hogy figyeld a 90+-os értékeléseid, meg az anyagi sikereket, mert egyébként más nem jelezné neked, hogy melyik játék a GOTY 2020. Így legalább tudsz kommentelni és tudod melyik game mellett kell felszólalni, hogy a "halk töbsséghez" tudjál tartozni. God Bless naughty dog
#56
#49: Te Rossman utalványt kaptál? Szerencsés vagy, nekem csak egy nyomorult Erzsébet utalványt adtak, cserébe még a nagyanyámnak is szavaznia kellett a TLOU2-re :(
Elnézést a tévedésem miatt, bár mentségemre legyen mondva, hogy NYÍLVÁN minden sony exkluzív játék mögött is Soros van.
#55
#45: Hát sorry, nem vagy olyan fontos ember, hogy figyelemmel kísérjem itt az oldalon a tevékenységed :) Csak azokat a sirámokat szedtem össze, amiket a sok buta ember mantrázott. Azért az ostoba jelzőt jól magadra húztad, talán nem alaptalanul ;)
Persze lehet vergődni, de a lényeg, hogy sorra kapta a 90+os értékeléseket, anyagilag is siker lett és most gyűjti be a jól megérdemelt díjakat. Akkor nem lehet, hogy nem az összes hülye megy szemben az autópályán, csak egy? ;)
#54
#51: Én is ezt mondom. Még ha a Detroit: Become Human-ra mondaná ezt ő vagy bár ki azt megérteném de a last of us 2 az nem egy film ami gyomokban tartalmaz gameplayt
#53
#50: Az Order egy nagyon jó példa,egy cinema videó nagyrészt kevés gameplayel!
#52
#45: Szerintem ő arra gondolt ( csak rosszúl fejezte ki magát ) hogy vannak kiadók akikbe nem mernek bele álni és ha mégis akkor jön ez a lefizetés dolog. vagyis sokan gondolják ezt. -:) a Naughty Dog. Rockstar Games. CD Projekt ezek olyan fejlesztök akikbe nem nagyon mernek bele álni. Hozzá teszem nem is nagyon kell mert én pl még egy játékukban sem csalódtam de tény és való hogy azért az ilyen év játéka dij szavazáson ezek a fejlesztök már eleve ugy indulnak hogy....... -:)
#51
#44: Ezt már párszor beszéltük itt,de úgy látszik te lehet kimaradtál belőle.
A 30 órás végigjátszásból 5 óra cinema videó a többi gameplay.
Én 25 órára nem igen mondanám,hogy nyomokban játszás és az 5 óra sem a nagy része a játéknak.

És nem azzal van a baj,hogy neked nem tetszik a játék,nekem sem tetszik minden,de azért valótlant állítani.
Multiplat csőjátékok gameplay+cinema össz jó ha 10-14 óra.
Miről beszélünk akkor?
#50
#44: Értem hogy miről beszélsz. -:) nem vagyok amugy az FPS műfaj ellen hiszen ott van pl a Far Cry 6 amit nagyon várok. Ezzel a film hasonlattal azért nem értek egyet mert ha leveszem az átvezető videokat akkor is minimum 15 óra gameplay van a játékban. Vannak olyan sony ex játékok ahol az átvezető videok túl vannak tolva pl Death Stranding vagy Order 1886. De amugy értem a gondolat meneted -:)