Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Reméljük, hogy állandó szokássá válik, hogy havonta három játékot zsebelhetünk be a PlayStation Plus-előfizetésünkkel. A decemberi kínálat triója kapcsán további jó hír, hogy egészen friss játékokról van szó.

December első napján máris tölthetjük a PlayStation Plus aktuális játékait. Ezúttal a Worms Rumble, a Just Cause 4 és a Rocket Arena került a terítékre.

Úgy tűnik, nem csak a régebbi játékok katalógusából válogat mostanában a Sony, elvégre a Worms Rumble a megjelenése napján csatlakozik az előfizetéses szolgáltatáshoz. A háborúzó kukacok legújabb epizódja a hagyományos játékmódok mellett 64 fős battle royale-módot is felvonultat majd, ráadásul teljes cross-play támogatással.

Szintén egészen friss játék a Rocket Arena, amely az online hero shooterek ringjét erősíti a saját rakétavetőivel. Mivel a nyár óta jelentősen megcsappant a játékostábora, a PS Plus által behúzott közönség biztosan jót tesz majd neki. Végezetül megkapjuk még Rico Rodriguez legutóbbi kalandját, a Just Cause 4-et is. Habár a játék nem hozott különösebb innovációt a szériába, ha kedveltétek az előző részeket, akkor érdemes lesz ezzel is próbát tennetek.

Mindhárom cím játszható PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is.

7 komment - szólj hozzá!