A Godzilla vs. Kong is hibrid módon debütálhat

Lapértesülések szerint a Godzilla vs. Kong is a Wonder Woman 1984 sorsára juthat, vagyis a film egyszerre debütálhat majd a mozikban és az HBO Maxon. Korábban állítólag a Netflix is bejelentkezett a streaming jogokért.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a jelen állás szerint 2021. május 21-re ígért Godzilla vs. Kong is a Wonder Woman 1984 sorsára juthat, vagyis a film egyszerre mutatkozhat be a mozikban és az HBO Max kínálatában. A dolog még a magazin szerint sincs lefixálva, a készítők pedig nem is erősítették meg azt.

Érdekesség, hogy a lap úgy tudja, a Godzilla vs. Kong streaming jogaiért a Netflix is bejelentkezett, amely 200 millió dollárt ajánlott a filmet jegyző Legendarynek. A dolgot azonban a Warner megfúrta: mivel a mozi költségeit 25 százalékban ő állja, ráadásul a terjesztés is az ő reszortja, így érthető, hogy nem engedte át a riválisának az anyagot, miközben épp azon van, hogy felpörgesse az HBO Maxot.

A Godzilla vs. Kong egyébként a 2014-es Godzilla, a 2017-es Kong: Skull Island és a 2019-es Godzilla: King of the Monsters folytatása lesz, és a címének megfelelően egymásnak ereszti majd a két legendás szörnyet. Az eddigi filmek összesen 1,5 milliárd jegyárbevételt termeltek a készítőknek.

4 komment - szólj hozzá!