Csak a premier után jelentik be a Cyberpunk DLC-it

A CD Projekt RED vezetője a fejlesztőstúdió befektetőinek árulta el, hogy a csúszásokra való tekintettel a megjelenés előtt már nem jelentenek be semmilyen DLC-t a Cyberpunk 2077-hez.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
#15: Igen csak a Zolival az a gond hogy egyik szavával sokszor üti a masikat pl a wither 3-nál régen kijelentette hogy öt egyáltalán nem szippantotta be a játák. Ami oké mert szive jóga. -:) viszont a virus alatt még tavasszal kijelenette hogy neki ált ujra és meglepödött menyire jó -:) akkor addig hogyan alkotott vélemenyt a játékról. A red dead 2 nel kilyeltette a a haverja meg ő is hogy tul van értékelve meg hogy 1-2 óra után abba hagyták a jatékot mert sokat kell benne lovagolni. Vagyis a tutorial résznél befejezték. És akkor az emberek ezeknek a véleményére adnak. Én is megnezem a vidokat amiket csinál mert mond jó dolgokat. De szarok a véleményére. A cyberpunk 2077-nél állandoan ez a buzi szöveg hogy már 8 éve készül és hogy rég meg kellett volna jelennie. Hogy hogy meg kellett volna ? A CD Projekt az egy független fejlesztő csapat addig dolgoznak valamin amig akarnak a red dead 2 is 8 évig készült a last of us 2 az meg 7 évig. A witcher 3 is 6 évig. A masik meg a szintén buzi szöveg hogy ő nem hajlandó felülni a hype vonatra amihez szive jóga -:) de mi a pöcsömet mondogatja ezt állandóan. Bezzeg a Death Strandig hype-ra felült mert azt a buzi kojima csinálta. -:) a multkori az kemény volt amikor mondta hogy sok játék jelenik meg év végén ezert majd bevonja az aszonyt is -:) és majd ő csinálja a fő sztorit az aszony meg a mellék küldiket. És az emberek az ilyen figurák véleményére adnak. Az aki mint én is hogy több mint 20 éve jatszom ilyen játékokkal szerintem eltudom dönteni mi a jó magamnak. Szerintem más is igy van.
#16
#14: Nem olvastam, emlitette az Ow zoli vmelyik játéka streamelese közben.
#15
#8: Én ugy hallottam zolitol ,hogy streameles közben említette olyan aki jatszott már vele. Szóval nem a zoli jatszott már vele, hanem neki mondták mi várható. Én Szasára tippelek mert ő mar tavaly is volt zárt bemutatókon.
#14
#5 és #6

Ezeket a pontozásról szóló dolgokat hol olvastátok?
#13
#11: Akkor ebben nagyon egyezik az véleményünk. -:) az Otherword Zoli az kemény egy figura. -:) Ha rajta múlna elkéne adnom mind a két konzolom. Főleg ugy hogy már elmondta hogy ő nem néz videokat a cyberpunk 2077-röl meg hogy nem ül fel a hype vonatra. Ami rendeben is van, viszont akkor mi alapján mond bár miről véleményt. Apró hibákért képes lehuzni a sárga földig játékokat. -:) ha az ő véleményére adnák nem is lenne konzolom. -:)
#12
#11: Amikor a Destiny 2(?) kritikája az év legnagyobb fikázása lett részéről, utána meg év játékának egyértelműen beválaszotta.... Ki ez a fasz? XD
#10
#8: Mostanában láttam tőle 1-2 műsort és meg tudtam nézni őket, de már rég óta szódával fogyasztom, amit beszél. Sok+5 évvel ezelőtt bírtam nagyon, de manapság már néha olyan hülyén sikerül megközelítenie egy címet, hogy onnantól kezdve már csak bámulok, hogy mekkora ökörfajzat-álladék az ember. A Doom Eternal-nál meg a Prey-nél pl a görkori is megcsúszott alattam, amikor meghallottam, hogy mit beszél Zoly.

Kicsit tehát néha hülye az ember a gondolkodós, meg a nem gondolkodós játékokhoz is, de sebaj. Máskor egyetértek vele (manapság egyre ritkábban), meg volt amiken jókat röhögtem anno. Minden esetre egy-egy bemutatóban szívesen megnézem a hombár fejét, mert amikor nyugiban van, akkor értelmesebb anyagokat is szokott néha összehozni. De az ilyen kritikák, mint a Doom Eternal, ami arról szól, hogy kb a harmadik pálya bejáratáig jutott a játékban a teszt előtt és különben is milyen szar, hogy neki tesztet kell csinálnia, mert az idő.... Ja, a játék szar.

Az ilyen tényleg nem sokat ér :)
#9
#8: de legalább olyan szórakoztatóak is a hülyeségei. s mindketten halál komolyan veszik magukat.
#7
#5: Leggyengébb a sima xbox one. Amiatt volt ennyi csúszás. Persze a sima ps4 se lesz nagy wasistdas
#6
#4: ..Én + azt hallottam hogy 200 pontot kapott alaphangon mindenhol. De csak a PC-s verzió, a többit nemt'om, mert nemkem igazából 8 is a tobbi verziója...

Persze legyen a lehető legjobb minden platformon de igazából ez már nem a kiöregedett konzolokra való cím, hanem PC-re, + az új gen. konzolokra
#5
#4: Engem meg az zavar hogy mért nem a legnyengébb konzolokon mutatták mag hogy fut a játék. Mivan ha valakinek nem ps4-pro van hanem csak sima ps4. Csak azért mert látszik hogy mivel probálnak sporolni pl alig van NPC az utcákon nappal stb.... azt hiszem jobban járok ha ezt nem ps4 ne veszem hanem inkább xbox-ra. A játékok pontozására meg manapság nem lehet adni.vannak fejlesztők akikbe nem nagyon álnak bele. Erre a legjobb példa a Death Stranding. Van ahol 5-6 pontot kapot valahol meg 10 pontot. Én ezekre a pontozás dologra nem adok mert valoszinű hogy a legtöbb tesztelő nem is viszi végig a játékokat. A cyberpunk 2077-röl már anyi gameplay van hogy mindenki eltudja dönteni hogy tetszik e neki. -:) amit idág lattam azzal én meg vagyok elégedve. Igazábol csak ez miatt a játék miatt vennék új konzolt. De ha korekt modon fog menni a jelen gen konzolokon akkor nincs gond. -:)
#4
Tegnap hallottam,hogy korrekt 80pont körüli a kiküldött demok alapján.
Nekem mondjuk gyanus a legutóbbi 6perces videó. Ps4es mozgás áll kb 4percbol. Annak is 99%a egy félig szkrippelt belső teres jelenet.
#2
Mondjuk nekem tetszik ez is, hogy a multis nem valami szutyok lesz amit senki sem kivanna igazabol, mint pl. a BioWare+EA tette a Mass Effect-be bele, v. pl. a Dragon Age-be, azokra sem volt szukseg..

Inkabb csinaljak igy, legyen a multis resze is egy kulonallo, komolyabb, teljeserteku jatek, amiert fizet az ember persze teljes arat, am cserebe kap is valami ertelmes multis mokat is aztan. :)
#1
A második részt pedig még később fogják bejelenteni.