Újabb óriáscsomagban a PS VR

  • Írta: szlav
  • 2020. november 27.
  • Hardver
Link másolása
A karácsonyra készülve egy újabb PlayStation VR-os óriáscsomagot dobott piacra a Sony. A teljes felszerelést tartalmazó dobozban egyből öt játékot találunk, köztük pedig akad egy-két kihagyhatatlan darab is.

Ha csábít benneteket a virtuális valóság konzolokon, akkor érdemes lehet elgondolkodni a PlayStation VR Mega Pack csomagján. A Sony a napokban dobta piacra a jókora dobozt, amelyben megtaláljuk a PlayStation 4-gyel és PlayStation 5-tel is használható PS VR-felszerelést öt játék kíséretében. 

Korábban is láthattunk már hasonló csomagokat, a legújabb kiadás azonban kimondottan érdekes lehet azok számára, akik most vásárolnak konzolt. A pakk egyébként tartogat pár igazi gyöngyszemet is: az Astro Bot: Rescue Mission és a Blood & Truth abszolút kiváló játékok, de a PlayStation VR Worlds, a Moss és az Everybody's Golf VR is megér egy misét.

11.
11.
Yanez
#10: Nem véletlenül van a mondás: Több kéz, hamar kész!
10.
10.
Cole
#9: Nekem most pont jól jönne egy segítő kéz!
9.
9.
Őrnagy
#5: Kinek kellene egy levágott kar? Habár... Ki tudja? Adj fel egy hirdetést!
6.
6.
Yanez
#5: Ha odaadod a két szemed, megveszem neked.
5.
5.
godach
Fél karom odaadám egy ilyen pakkért :(
4.
4.
luzsi04
Azt nézem hogy 73 ezért van PS Vr 1 játékkal, mellé egy Gran Turismo még pár ezerért vagy egyeb játék a Black Friday akciobol, jobb ajánlatnak tűnik,
Legalábbis nekem, ha akarnék venni ilyet.
2.
2.
szlav
#1: Mert még elég képlékeny. Eredetileg 300 fontért árazták be, de a gyakorlatban a legtöbb helyen 350 font körül szórják. Magyarországon valószínűleg 120,000 Ft környékén lesz.
1.
1.
Yanez
Nem látom a cikkben a pakk árát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...