Microsoft Flight Simulator - a briteken a fókusz

Japán és Észak-Amerika után az Egyesült Királyság kerül a Microsoft Flight Simulator fókuszába. A következő World Update friss légi felvételek alapján szépíti a szigeteket, és kapunk számos új egyedi épületet is.

Nem áll le a Microsoft Flight Simulator folyamatos frissítése, az Asobo csapata szinte havi rendszerességgel szállítja a különböző régiókat megszépítő World Update-eket. A napokban Észak-Amerika tájai újultak meg, a legújabb helyzetjelentés szerint pedig a következő célpont nem más, mint Nagy-Britannia.

A januárban érkező frissítés Anglia, Skócia és Wales tájait újítja meg friss és részletes légi fotók segítségével, ráadásul felfedezhetünk majd nagyjából 50-60 új tájékozódási pontot is. Természetesen frissülnek a helyi repülőterek is, a procedurálisan generált épületek közt pedig rengeteg új modellt találhatunk majd, többek közt templomépületeket is. Az ezúttal is ingyenes csomagot újabb kihívások és repülőutak teszik majd teljessé.

Némi kiábrándultságra adhat okot viszont, hogy Észak-Írország helyzete még úgymond lóg a levegőben - az Asobo csapata keményen dolgozik azon, hogy hasonló szeretetet kapjanak az írek is, de egyelőre nem biztos, hogy a rájuk vonatkozó frissítések elkészülnek a World Update 3 megjelenéséig.

A fejlesztők egyébként a közvetítésük során megerősítették, hogy 2021-ben is havi rendszerességgel szállítják majd a Microsoft Flight Simulator frissítéseit. A tervek szerint felváltva számíthatunk majd szimulációs frissítésekre és a ma részletezett csomaghoz hasonló World Update-ekre. Mindezek előtt viszont a virtuális valóságé a főszerep: december 22-én élesedik majd a legújabb update, amely végre teljes körű VR-támogatást hoz a repülőszimulátorba.

10 komment - szólj hozzá!