Amikor a PS5 lepipálja a világ legerősebb konzolját

Noha a Microsoft a világ legerősebb konzoljaként harangozta be az Xbox Series X-et, a mérések szerint több multiplatform cím is jobban fut a PS5-ön. A The Verge-nek a redmondiak elismerték a teljesítményproblémákat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#93
#91: Miért miben van a pénz, ha nem abban, hogy magadhoz édesgeted valamivel a játékosokat? Az exkluzívok is csak ezt a célt szolgálják, még ha a nagy pénz nem is abban van...
#91
#89: A tanulság az, hogy egy ex játék fejlesztése nagyon kockázatos, az igazság meg az, hogy nem abban van a pénz.
#90
#89: Rise lol****
#89
#88: A Ryse of Rome egy tök jól kinéznő játék a mai napig, h@t még mikor megjelent. Csak hát a gameplay része, azon belül is a harc az valami írtó egyszerű, monoton, kihívást végképp nem tartalmazó, egyújjas machanikára épülő valami. Na arra a játékra tényleg lehet mondani, hogy film, az a játék magát viszi végig. És ettől nem menti meg a külcsín, esetleg a jó történet. És jól péld@za a Microsoft hülye hozzáállását is, mert ott még tényleg látszott, hogy prob@lkozik, az első tényleg exkluzívnak szánt játékuk volt, amibe áldoztak egy csomó pénzt, hogy megmutassák a konzolban rejlő lehetőségeket. Nem sikerült maradandót alkotni, nagy dolog, a gen első ex játékaként még meg is lehet érteni, de, ők ezt egyből elkönyvelték buk@snak,leírva vele az egész exkluzívosdit és így szépen el is szállt nekik ez a generáció. A tanulság, nem kellett volna feladni egy félresikerült játék miatt, a Sony sem tette, lásd The Order.....
#88
Vagy Ryse is lehetne!
#87
#86: Szektás részt meghagyom neked!Többit szívesen és még csak pénzedbe sem került!

Ui:Pécésként nem tört el a kezed ps vr-el jönni?
De egy alap xbox one-is nagyon szép a Rise (csak egy hasonló értelmetlen példa)
#85
#83: Ezt az erőméregetést meg,hogy csak az xbox érdekel engem dolgot csak te meg csaucsau barátod találta ki!Esetleg meg Yanez! Talán ezért a szelektív moderáció is az oldalon!Tipikus viselkedés,ha valaki nem ért veletek egyet feltétlenül mint ahogyan egymás pártolása is bárkivel szemben!
Ezért a törölt hozzászolásom is mert tartalmazta tisztán felvilágosítás céljából a fogyaték szót miközben ti szelektált közösség elit tagjai vígan kúrvázhattok,buzizhattok,faszozhattok mert az belefér!
#84
#76: “mindenki szídta az AC-kat, futószalag cucc stb aztán amikor több éves címet ingyen adnak, megdöglenek a szerverek. Na ilyen anomáliával sokszor találkozik az ember Sony felhasználóknál”

Ez most komoly ? Ez is “psfanboy” specifikus ? Bocs, de ez már tényleg butaság. COD, AC, FIFA, mindig megy a hiszti, aztán meg eladásokat döntenek. De nehogy már ez platform specifikus legyen. MINDEN PLATFORMON ugyanez van. Az meg ha valami “ingyenesbe” jön, még jó hogy sokan ráugranak. ( de ez is így van mindenhol ). De pl. a Rocket League népszerűsége tuti hogy annak köszönhető hogy jött anno ingyenesbe....
#82
Abban igaza van Godach-nak hogy valami negatívumra még csak utalni sem lehet mert egymásba kapaszkodva ugrotok a gödörből ellentámadni! Nem akartam beleszolni,de az a helyzet,hogy az One X-el kapcsolatos tudásod is hiányos!Fájni fog,de sokkal több játék használja az erejét mint ps oldalon a pró erejét! Kb az összes + azok listája is igen hosszú amit külön optimalizáltak rá.Itt is van ugye egy kis difi mert xboxon most már autó Hdr-el is bővült a dolog míg Ps oldalon,ha a Sony nem fizet külön akkor max ugyan abban a minőségben tolhatod mint előző generációs gépen,ha elindul!Dehát mindegy mert tiszta pártatlanul írtok folyamatosan és nyugodtan szépen :D Amíg az a fránya P meg S betű nem kerül egymás mellé mert akkor kitőr a kultúra és blogokon keresztül megy a fingreszelés!
#80
Abban igaza van G
#79
#77: Ja bocs! Bár így röhejesebb és elfogultabb maszlag!
#76
#60: "az idézett bejegyzésed jóval zsigeribb érzelmekről árulkodik."
Valóban, de arról már nem a Sony, hanem a tábora tehet.
Nincs olyan beszélgetés, ahol ha hiányosságot vagy negatívumot felhozod, ne az lenne a válasz, hogy (hát de az MS). Én nem arról akarok beszélni, hanem a sonyról. Persze rajtad még csak kezdetben lehet ezt észrevenni, szóval félre ne érts és az is érthető hogy összehasonlít az ember, de mindig ez nem működik.
Teszem azt, az EA play sem érdekelte a nagy sonysokat, mégis amikor bejött (emlékeim szerint) rengeteg mindenki örült neki. Akkor ott van a megjegyzés is, hogy a filléres gamepass. Milyen már ez is, olyan lekezelőnek érzem holott van psnow-OM is, pont a kínálat miatt nem kifejezetten az ára miatt.
De hogy ne más példát mondjak az is érdekes számomra hogy mindenki szídta az AC-kat, futószalag cucc stb aztán amikor több éves címet ingyen adnak, megdöglenek a szerverek. Na ilyen anomáliával sokszor találkozik az ember Sony felhasználóknál.
#75
#74: Fps,Multi,Digitális jatékok,Felhő!
Csak pár dolog amit a Microsoft hozott konzolra!
Neked meg a Márió 78 a jövő rendben értem!
Köszönöm,hogy leereszkedtél és nem a kutyád válaszolt ismét!