Iron Harvest - közeleg a ruszvjet forradalom

  • Írta: gorien
  • 2020. november 28.
  • Letöltés
Link másolása
Az Iron Harvest kampánya hamarosan kibővül. A Jakub Różalski festő által ihletett világban sosem történt meg a nagy orosz forradalom, de a ruszvjetek hamarosan pótolják a felkelést, ráadásul a rejtélyes Raszputyin vezetésével.

A Company of Heroes alapjaira épülő Iron Harvest egy olyan alternatív valóságba vezet minket, ahol az emberek óriás mechákkal és masinákkal vívják a világháború helyi megfelelőjét. Míg a kampányban jócskán belekóstolunk Polania, a szászok és a ruszvjetek csatározásába, az új sztorikiegészítő az utóbbiak hazájába vezet, ahol Raszputyin vezetésével épp kitörni készül a ruszvjet forradalom.

A kampánybővítés pályáit egyedül és kooperatívan is végigjátszhatjuk. A Kickstarter-támogatók és a Deluxe-kiadást megvásárlók ingyenesen megkapják, mindenki másnak 4 dollárba kerül majd december 17-től.

Nem ez az egyetlen újdonság, amely érkezik az Iron Harvestbe: Drop Zone néven egy új játékmódot is kaptunk, amelyben égből aláhulló csomagok megkaparintásával kell győzelmi pontokat gyűjtenünk a többi játékost megelőzve.

Ha a King Art RTS-e eddig még nem győzött meg, akkor demóként van esélyed kipróbálni a Steamen, az Epicen és a GOG-on is egészen december 1-ig: ezzel több egyszemélyes küldetésbe és skirmish pályába is belekóstolhatsz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...