Saját uralkodót kreálhatunk a Crusader Kings III-ban

  • Írta: gorien
  • 2020. november 28.
  • Letöltés
Link másolása
Habár az elődjében már megtalálható volt ez a funkció, a Crusader Kings III-ból a startkor hiányzott, és csak a legutóbbi frissítés hozta vissza: testre szabhatjuk az uralkodónkat, akinek a dinasztiájával aztán meghódítjuk a világot.

A Crusader Kings III legújabb, 1.2-es frissítése sok egyéb mellett egy olyan funkciót is hozzáad a játékhoz, amely már a széria előző darabjában is szerepelt, és a rajongók most is joggal hiányoltak induláskor. Többé azonban nem kell elfojtanod kreatív késztetéseidet: a patchcsel élesedett uralkodóalkotó segítségével alaposan testre szabhatod, miféle hatalmassággal kezded meg a játékod.

A fejlesztők a fentebbi videókkal ábrázolták a karakterkészítőt. Azon túl, hogy az uralkodód fizikai jellemzőit megválaszthatod, karakterjegyekkel is elláthatod, amelyek voltaképp a háttértörténetét is megadják a játék megkezdése előtt. Az achievement-vadászok figyelmébe ajánlandó azonban, hogy ha az uralkodót túl sok pozitív tulajdonsággal látjuk el, a teljesítményeket nem fogja megítélni nekünk a játék.

A Crusader Kings III PC-re jelent meg, és az Xbox Game Passben is megtalálható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...