Jön az új szezonbérlet a Minecraft Dungeonsbe

  • Írta: gorien
  • 2020. november 28.
  • Letöltés
Link másolása
Másfél hét múlva befut a Howling Peak névre keresztelt DLC, amivelel kezdetét veszi a Minecraft Dungeons következő szezonbérlete. A hegyekbe kalauzoló kiegészítő mellé még három másikat várhatunk a csomag részeként.

A Minecraft Dungeons felülnézetes világát a megjelenése óta támogatják a fejlesztői, és bőven számolnak még további tartalmakkal. Nemrég élesedett a régóta ígért keresztplatformos játék, december 9-én pedig befut a következő jelentősebb tartalmi bővítés, a Howling Peak. Ezúttal a hegyekbe vet minket a sors, ahol Squall Golemekkel és Mountaineerekkel találkozunk, és a sötét erők által megrontott Tempest Golemmel is meg kell küzdenünk.

A Howling Peak ráadásul az első felvonása lesz a játék második Season Passének, amely ezen a DLC-n kívül három továbbit fog még tartalmazni – mind külön-külön is megvásárolható lesz, de a szezonbérlet részeként értelemszerűen olcsóbbak. A többi kiegészítő pontos tartalma még nem ismert, de az ígéretek szerint mind tartalmazni fog új pályákat, egyedi felszereléseket, és a sztorit is bővíteni fogják.

A Minecraft Dungeons PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is megjelent.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...