Metálos gameplayen a Metal: Hellsinger

Mi lenne metálabb egy metál zenére démonokat belező démontól? Valószínűleg nem sok minden, a Metal: Hellsinger pedig pontosan ezt fogja nyújtani. A Black Crown Initiate énekese hörgi az új gameplay-videó talpalávalóját.

A nyáron mutatkozott be a The Outsiders és a Funcom DOOM-játékokra hasonlító FPS-e, a Metal: Hellsinger, amely annyit csavar a formulán, hogy a démonirtás alatt pörgő metál zene üteméhez kell igazítanunk a támadásainkat, ha hatékonyak akarunk lenni. Illusztris énekesgárda gyűlt össze a játékhoz: a Trivium, a Dark Tranquility, a Soilwork és az Arch Enemy is az előadók között van.

A legújabb gameplay-videóban a Poetry of Cinder című számot hallhatjuk James Dorton, a Black Crown Initiate tolmácsolásában, amely a Voke nevezetű pálya képsorait kíséri.

A Metal: Hellsinger 2021-ben jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön – az újgenerációs konzolokra optimalizált változatok akár 120 fps-sel is futnak majd, illetve szebb látványra és rövidebb töltési időre számíthatunk általuk.

1 komment - szólj hozzá!