Metálos gameplayen a Metal: Hellsinger

  • Írta: gorien
  • 2020. november 28.
  • Videó
Link másolása
Mi lenne metálabb egy metál zenére démonokat belező démontól? Valószínűleg nem sok minden, a Metal: Hellsinger pedig pontosan ezt fogja nyújtani. A Black Crown Initiate énekese hörgi az új gameplay-videó talpalávalóját.

A nyáron mutatkozott be a The Outsiders és a Funcom DOOM-játékokra hasonlító FPS-e, a Metal: Hellsinger, amely annyit csavar a formulán, hogy a démonirtás alatt pörgő metál zene üteméhez kell igazítanunk a támadásainkat, ha hatékonyak akarunk lenni. Illusztris énekesgárda gyűlt össze a játékhoz: a Trivium, a Dark Tranquility, a Soilwork és az Arch Enemy is az előadók között van.

A legújabb gameplay-videóban a Poetry of Cinder című számot hallhatjuk James Dorton, a Black Crown Initiate tolmácsolásában, amely a Voke nevezetű pálya képsorait kíséri.

A Metal: Hellsinger 2021-ben jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön – az újgenerációs konzolokra optimalizált változatok akár 120 fps-sel is futnak majd, illetve szebb látványra és rövidebb töltési időre számíthatunk általuk.

1.
1.
BrockSamson
Sejtettem, hogy egyszer hasznat veszem meg metal dobos multamnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...