Játékban térnek vissza Az utolsó srácok a Földön

  • Írta: gorien
  • 2020. november 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Jack Sullivan és kompániája a Netflixről a játékok világába költözik a The Last Kids on Earth and the Staff of Doomban. A játék az animációs sorozatot is készítő Atomic Cartoonsszal együttműködésben készül.

A Max Brallier könyveiből adaptált Netflix-sorozat, Az utolsó srácok a Földön (az eredetiben The Last Kids on Earth) bizonyítja, hogy a zombiapokalipszisnek nem kell komornak és sötétnek lennie. Jake Sullivan és barátai az élőholtak és óriásszörnyek uralta Wakefieldben élnek és túlélnek, de mindig megtalálják az alkalmat arra, hogy szórakozzanak egy nagyot.

A három évadnál tartó animációs sorozatot gyártó Atomic Cartoons és a Stage Clear Studios fejlesztőcég együttműködésének gyümölcseként a túlélő tinibanda videojátékos formában is megmutatja magát. A játékban mind a négy főhőst irányíthatjuk (akár barátokkal együtt is a helyi vagy online co-opban), a feladatunk pedig a mindenféle szörnyhordák legyőzése és a címbéli Staff of Doom darabjainak megszerzése lesz.


A The Last Kids on Earth and the Staff of Doom 2021 tavaszán jelenik meg PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...