The Last of Us-folytatást teasel a zeneszerző?

Az idei The Game Awards díjátadón a Naughty Dog legújabb játéka, a The Last of Us: Part II is jelölve lett a legjobb zene kategóriában, aminek örömére a zeneszerző a köszönetmondó tweetjében egy könnyen félreérthető kijelentést tett.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#6: Számomra ebből bármennyi jöhet,5-6 évente egy új rész simán vállalható.
Persze attól még csinálhatnak új játékot.
#8
#7: Ha nem is happy end de valami olyan lezárást ami tisztességes. Mert ez igy azért lezárasnak nem jó. Mondjuk én igy is odáig vagyok a játékért ebben a generácioban a God of War-on kivűl az egyetlen játék ahol nem akartam kikapcsi a gépet. de lezárásnak ez igy nem jó. Az első rész lezárása az ugy azt mondom aké volt. Pont ezért is nem akartak sokan folytatast mert sokan mondtak hogy az ugy volt jó ahogy van. NEKEM a 2. rész tudott dobni rajta. Szoval mégegyszer mondom NEKEM. de jobb lenne valami korekt lezáras.
#7
#4: Ellie imunításával csak kellene kezdeni valamit. Én egy félig meddig happy end szerű lezárást simán eltudnék képzelni a harmadik rész végén, pláne, hogy totál életidegen az ilyesmi ettől a szériától. És csak azért mondom, hogy félig meddig, mert akkor Ellie például tuti, hogy belehalna, meg ki tudja még ki. De szerintem maga a játék világa, a karakterei és legfőképp mi rajongók, megérdemelnénk valami reménnyel telibb lezárást, főleg az eddigi két rész tükrében.
#6
#4: Ennek a játéknál nincs olyan hogy bőrlehuzás. Az első rész utan is sokan gondolták hogy az ugy volt jó ahogy van. Hogy érted hogy jobb ez igy lezárva. Nem zartak le itt az égvilagon semmit. Ugy lett vége hogy felemésztette Ellit a bosszú és egyedűl maradt. Ennek simán lehet folytatása. Mért ne szerezhetne magának új baratokat vagy akar megkeresheti Dinát. Amugy én sem akarnám a folytatást. De a fejlesztők is elmondták hogy inkabb új játékban gondolkoznak mert 3 rész az már nagyon más lenne. Amugy egy előzmény ennél a játéknál a lehető legrosszabb ötlet az ahogy alakultak az események a játékba nagyon nem lenne jó ha vissza felé haladnának. Akkor mar inkabb a 3. rész. De inkább az sem. Szeretném ha alkotnának valami új jatékot.
#5
Én szívesen játszanék egy játékkal, ami Thommy történetét mutatja meg Sarah halála után, abban a röpke 20 évben, amíg nem is látták egymást Joellel!
#4
#3: Inkàbb egy előzményt tudnék elképzelni nem pedig valami folytatást mivel "szerintem" jobb ez így lezárva. Kerek tőrténet, ahol körbeért a kőrző. Ha folytatnàk az màr csak bőrlehúzás lenne és értelmét nem làtnám...
#3
#2: Franc se kíváncsi egy előzmény részre. Zárják le!
#2
És a szavak elején volt nagyobb hangsúly ez miatt előzmény rész lesz...
#1
Vagy esetleg egy sztori DLC