Baldur's Gate III - érkezik a harmadik patch

Hamarosan megkapja a legújabb frissítését a továbbra is Early Access-állapotban lévő Baldur's Gate III, amire azért kell kiemelten figyelnünk, mert ez lesz az első olyan update, ami már nem lesz kompatibilis a korábbi verziók mentéseivel.

A teljes áron kínált korai verzió ellenére is csodálatosan rajtolt a Baldur's Gate III, ami kapcsán azóta már megtudtuk, hogy hol vérzett el a legtöbb játékos, hogy ki volt az Early Access-kalandozótársak közül a legnagyobb szívtipró, és azt is, hogy unalmas karaktereket kreálunk.

Ezt a fajta nyílt kommunikációt folytatva a Larian Studios a héten egy steames közleményben tudatta velünk, hogy hamarosan érkezik a következő nagy frissítés az RPG-hez, amely immáron hatással lesz a sztorira, így érthető módon nem lesz kompatibilis a korábbi verziók mentéseivel.

Szerencsére azokra a játékosokra is gondoltak a fejlesztők, akik még nem szeretnék kukázni az eddigi mentéseiket, ezért létre fognak hozni egy bétaopciót, amely lehetővé teszi, hogy az adott verzióval addig játsszon valaki, amíg csak szeretne. Tehát alapvetően mindig a legújabb verzióra fog frissülni a játék, viszont aki szeretne megmaradni a játék egy korábbi változatánál, annak nem kell mást tennie, mint a Steam-könyvtárban kiválasztani a "Béták" fül alatt a megfelelő patch-verziószámot.

4 komment - szólj hozzá!