Hamarabb jön a Forza Horizon 5, mint gondolnánk?

Hiába villantották meg korábban a Forza Motorsport legújabb részét, egy általában megbízható információkkal rendelkező ipariági bennfentes szerint könnyen beelőzheti a Forza Horizon 5 megjelenése a szimulátor premierjét.

Habár idén Forza-játék nélkül maradtunk, nagyon úgy néz ki, hogy jövőre megkapjuk a szokásos dózisunkat a szériából. Azonban a VentureBeat újságírója szerint a soron következő Forza Horizon száguldozik be jövőre, megelőzve ezzel a korábban már bejelentett következő generációs Forza Motorsportot, aminek így a premiernapja 2022-re tolódik majd.

Jeff Grubb általában elég jól értesült bennfentes - legutóbb például többször is megszellőztette a később megerősítést nyert Mass Effect: Legendary Editiont -, így bármennyire is furcsa az állítása, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy végül majd ebben sorrendben érkeznek a Forza-játékok.

A Forza Horizon utoljára 2018-ban jelentkezett a negyedik epizódjával, szóval nem kizárt, hogy jövőre tényleg megkapjuk majd a széria árkádosabb vonalának legújabb illesztését.

16 komment - szólj hozzá!