Önálló játék a Cyberpunk 2077 multiplayere

A CD Projekt RED megtörte a csendet a Cyberpunk 2077 többjátékos porciójával kapcsolatban. Adam Kiciński elárulta, hogy több lesz ez egy játékmódnál, inkább önálló produktumként érdemes rá gondolunk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#29
#10: Igen! Ez nekem tetszik! Szívemből szóltál!
#27
#26: Most sem látok olyat egyébként, hogy külön kellene érte fizetni. Azt írják hogy különálló játék lesz, és lesz benne mikrotranzakció. Szóval esélyesen valami free to play cucc lesz.
#25
#22: Meg pl. latva h milyen massziv vilagot epitettek itt is fel, nem csak a The Witcher univerzumat de ezt is rengeteg tartalommal tudjak majd meg ellatni.... Plusz amig a Witcherben a witcherek javareszt nyomjak egymaguk legtobbszor, itt adva van hogy csoportokban, pl. a gangekben lehessen haverokkal eggyutt csapatni multiban majd. ;) :-)
#24
#9: Marhasag. Soha nem volt ilyen kijelentve a CDPR reszerol az elorendelesek megkezdese elott, hogy a multiplayer is a jatek reszet fogja kepezni.

Ezt kb. csak te gondoltad, + aki most ezen nagyon meg porogni akar de lathatoan a legtobb rajongo/nem rajongo tisztaban volt vele, hogy mit rendel elo Cyberpunk 2077 nevvel...
#23
#17: Az pl. azert is lehet az Activision jatekoknal, mert ott az egyjatekos modban a tortenetet vegignyomhatod 1 nap alatt siman...
#22
Látva hogy mekkora siker a GTA Online ez kicsit sem meglepő döntés.
#21
#17: Ja csak éppen a CDP kis, pici, indie cég, meg hát az állami meg uniós közpénzek se tartanak örökké, minden euró centet meg kell fogniuk , csak így tudják fenntartani a messze földön híres alkalmazott barát munkakörnyezetet, ahol akár 3 havonta láthatják a fejlesztők a családjukat !! Hol van ehhez képest a gonosz Activision vagy a pénzéhes EA??
#20
#18: Ki beszélt arról, hogy fizetős lesz? Ez csak egy találgatás volt a kommentekben, nem kell egyből fixen erre gondolni..
#19
#18: Nem egy tiszteséges dolog a multiért külön fizetni. De azért remélem peticiot nem akarsz inditani -:) végül is lehet kárpótolna a CDPR. -:) csak te megkapnád ingyen az összes DLC-t. -:) a Cyberpunk a fejlesztők elmondása szerint egy szerep játék ami FPS elemeket tartalmaz. Éleg szomorú hogy egy szerepjátéknál vagy egy akcio kaland játéknál a multin jár az emberek esze. Főleg amikor valamelyik ökör újságiró még a fejlesztés korai szakaszában már a multit kérdezgeti. Nem ám a kampanyt -:) á dehogy -:)
#18
Nálam a multiplayer igenis rèsze egy játèknak.
Mert ha meguntam, vagy vègigjátszottam a sztorit, akkor is van mièrt vissza nèzni.
Nem szeretnèk külön a multièrt is fizetni.
Ès nem fogadom el azt, hogy hát valamiből nekik is meg kell èlni ès ezèrt jó hogy külön szedik. Megèlnek ők szèpen, nem kell sajnálkozni.
Szezon passzok, dlc-k, kozmetikai kiegèszítők, megvehető karakterek ès mèg külön fizetőssè tenni a többjátèkos rèszt.
Nyugodtan áruljanak ki mindent minden játèkban, hiszen van pènzünk jó sok, van mit oda adni hogy ők is megèlhessenek.
#17
Azért ez is érdekes, hogy egy ilyen húzásnál már pl egy Activisiont úgy szétkaptatok volna a poszt alatt, hogy az hihetetlen. :D
#16
#3: Az, hogy pénzt kér valmiért pluszban attol az még nem lehúzás. Éngem pl nem érdekel a multi része. Nekem jó ugy ahogy van. Másnak már persze nem biztós de nekik sem kötelező megvenni. CDPR-nek is meg kell valamiből élni pláne ugy hogy ha most ez megjelenik akkor évekre megint elfognak tünni. Persz a DLC az lesz majd. Azért az oké hogy a lengyel államtól kapják a pénzt elég szépen. De..... -:) amugy ez vicc hogy akár milyen single játékot elkezdenek fejleszteni egyből elkezdik az emberek hogy hat a multi ..... olyan mintha nem akarnák az emberek elfogadni, hogy nem való mindenhez a multi. Nem értem mért kell minden játéknál ezt erőltetni.
#15
#3: Mondjuk nincs bajom a CDRP-vel, de miért lennének a pénz ellenségei ? Mármint miért elképzelhetetlen hogy úgy érzik ez a cím olyan hogy kicsit meg lehet fejni a népet. Ezer éve fejlesztik, pár afrikai ország teljes GDP-je elment rá, és mikor fog jönni a következő címük ? Amúgy a Electronic Arts is egy fasza kiadó volt amíg “kicsiben” nyomták.
#14
“Önálló játék”

1 játék árra 30 rongy... Sima alap verziókkal. Semmi extra deluxe, full content kiadas. az 40 e a full meg 50... És egyik game pocsékabb mint a másik.
Azért érezni a minőséget.

Hamarosan egy játék lesz 60 ha szeretnéd a multit is...

150 ezer forint: Ultimate full single mert a single player majd harom reszben lesz mint onallo fejezetek. 3x 30 ezer plusz 30 ezer multi és 20 ezer a bonus plus bonus extra large cici és popó a karakterre valamint polip csáp rezgős hímvesző és az arany fogsor.
+ 10 ezer a havi kulon elofizetes az online “világba”.
A játékosok dughatnak is. a kontroller rezeg. Egymásnak tudják majd rezegtetni.

A befektetők éhesek és nagy a hype. Nem véletlen van halasztva már mióta. Cd projekt becsület meg elv ide vagy oda. Amikor a befektetőid képesek tönkre tenni a részvényeidet egy pillanat alatt valamint totál csődbe tenni. Valamint jó esetben csak meg vádolva lenni hogy csalod az asszonyt, h homokos vagy, h mertél egy csajt randira hivni a melóból es meg simogatni a kezét stb nem pedig nagy hirtelen meg halni. Tudjátok a radioaktív sugárzás okoz rákot... Par másodperc alatt. Baleset is érhet... Esetleg öngyilkos is lehetsz... Nagyon le részegedve.
Olyankor nincs sok választásod.
Az élet kemény.
Sajnálom.

Az emberek utcára se mehetnek szal ez úgy fog fogyni és kelleni a népeknek mint a levegő.
#12
#11: Nem együtt, hanem külön külön. De igen, még így is lehet naiv elképzelés.
#10
#2: Nagyon örülnék ha nem is most ennél a játéknál, de később elterjedne az a modell, hogy külön lenne megvásárolható a multi és a single része a játékoknak. Amennyiben ez úgy történne, hogy mindkettő olcsóbb lenne egy teljes árú játéknál (azt nem mondom hogy a kettő együtt legyen annyi mint 1 teljes árú játék, mert olyan úgyse lesz, az már nem biznisz a kiadónak.)
Így én, akit csak a single érdekel, jól járnék, és az is akit csak a multi. Persze akit mindkettő az megszívja. De ezt a modellt akár össze is lehetett volna kötni az új generációs játékok áremelkedésével.
Pl régen egy teljes árú játék 60$ volt.
Lehetne a single és a multi is 40-40$, így aki csak az egyiket venné az jól jár, aki meg mindkettőt, az annyit fizet mint amennyibe most már amúgy is kerülni fog egy új teljes játék, azaz 80$-t.
Persze ezek az arányok változhatnának, függően attól hogy melyik játéknak mennyire hangsúlyos a single és a multi része.