Úton az új Monster Energy Supercross-játék

A Milestone jövőre sem hagy minket versenyjátékok nélkül, nem sokkal azután, hogy piacra dobják az MXGP 2020-at, már érkezik is a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4.

A Milestone bejelentette, hogy 2021. március 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Stadiára a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4, amely a 2020-as Monster Energy Supercross-szezon hivatalos játékfeldolgozása lesz. Az előző részről írt tesztünket itt találjátok meg.

Sűrű menetrend elébe néz tehát a stúdió, hiszen platformtól függően decemberben, illetve januárban debütál az MXGP 2020, de talán pont ezért nem meglepő, hogy a két játék erősen hasonlít majd egymásra itt-ott. A Monster Energy Supercross 4 tizenegy arénával és tizenhét pályával várja a játékosokat, a fő attrakciója pedig a vadonatúj karriermód lesz, amelyben a fejleszthető újoncunkkal meg kell másznunk a különböző szériák ranglétráit.

Ezenkívül kapunk majd Free Roam módot, ahol akár kooperatív módban is randalírozhatunk, hogy gyakoroljunk kicsit, illetve a pályaszerkesztő is visszatér. A motorosunkat több mint 110 különféle márka termékeivel szabhatjuk testre, így biztosak lehetünk benne, hogy mutatós szettben pattanunk nyeregbe az online versenyek alkalmával.

0 komment - szólj hozzá!