Úton az új Monster Energy Supercross-játék

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Milestone jövőre sem hagy minket versenyjátékok nélkül, nem sokkal azután, hogy piacra dobják az MXGP 2020-at, már érkezik is a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4.

A Milestone bejelentette, hogy 2021. március 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Stadiára a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4, amely a 2020-as Monster Energy Supercross-szezon hivatalos játékfeldolgozása lesz. Az előző részről írt tesztünket itt találjátok meg.

Sűrű menetrend elébe néz tehát a stúdió, hiszen platformtól függően decemberben, illetve januárban debütál az MXGP 2020, de talán pont ezért nem meglepő, hogy a két játék erősen hasonlít majd egymásra itt-ott. A Monster Energy Supercross 4 tizenegy arénával és tizenhét pályával várja a játékosokat, a fő attrakciója pedig a vadonatúj karriermód lesz, amelyben a fejleszthető újoncunkkal meg kell másznunk a különböző szériák ranglétráit.

Ezenkívül kapunk majd Free Roam módot, ahol akár kooperatív módban is randalírozhatunk, hogy gyakoroljunk kicsit, illetve a pályaszerkesztő is visszatér. A motorosunkat több mint 110 különféle márka termékeivel szabhatjuk testre, így biztosak lehetünk benne, hogy mutatós szettben pattanunk nyeregbe az online versenyek alkalmával.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...