Halo Infinite - a 343 cáfolja a battle royale-pletykákat

A napokban számos érdekes pletyka röppent fel a Halo Infinite kapcsán, többek közt a régóta spekuláció tárgyát képező battle royale-módról és a Microsoft tízéves tervéről. A 343 Industries most végre megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Ha eddig még nem hallottunk volna elég spekulációt arról, hogy battle royale-módot kaphat a Halo Infinite, akkor a legutóbbi pletykák (via VG247) ismét olajat önthetnek a tűzre. A napokban az a szóbeszéd járta, hogy a 2021-re csúsztatott lövölde még a megjelenése évében próbát tehet a manapság népszerű játékmóddal, s habár erről sem a Microsoft, sem a 343 Industries részéről nem kaptunk megerősítést, ez a feltételezés nem most merült fel először.

Ennél is érdekesebb viszont az ezt kísérő pletyka, miszerint a 343 csapata négy fejezetben készítheti el a teljes Halo Infinite-et, mégpedig egy tíz évet átölelő intervallumban. Nyilvánvalóan elég bizarr az állítás, miszerint egészen 2031-ig folyamatos fejlesztés és frissítés alatt állhatna Master Chief következő kalandja, de ha észben tartjuk a Bungie és a Destiny esetét, akkor máris elképzelhetővé válik az ötlet.

Ezek voltak tehát az aktuális Halo-pletykák, de nem érdemes ezekbe beleélnünk magunkat, hiszen a játék közösségi igazgatója, Brian Jarrard Twitteren egyből elhessegette őket. Jarrard teljesen alaptalannak nevezte a legújabb szóbeszédeket, s egyben azt is bevallotta, hogy az ilyen eseteket könnyedén meg lehetne oldani, ha a stúdió nyíltabban kommunikálna a közösséggel. Ennek eleget téve a csapat hamarosan egy évzáró helyzetjelentéssel jelentkezik.

A Halo Infinite az új konzolgeneráció rajtját lekésve valamikor 2021-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Series S-re.

1 komment - szólj hozzá!