Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.
  • Írta: gorien

Kommentek

#7
#6: Pcn is meg tudod csinálni hogy veszel 3 év goldot (ez a max) + ráteszed a vagy 300ftos vagy 4200 ftos game pass ultimate et és akkor lesz 3 év game pass ultimateed. Amibe most már ea cumok is vannak.Így csak havi kb 1400ft a dolog.. Ha konzolod is van akkor meg még olcsóbb lehet ha HOME-olsz egy ismerőssel..
#6
Még rendben is lenne, hogy PC-re nem jön minden vagy csak később ha még most is 4€/hó lenne a PC game pass, de mivel már ugyan annyiba kerül mint a konzolos, így szerintem normális elvárás lenne ha ugyan azt kapnánk.
#5
#4: De milyen térképe legyen az oldest housenak? Nekem csak így sikerült megbarátkozni a térképpel és megbocsátani azt. Egy folyamatosan változó labirintus élményét teljesen visszaadja az a rossz térkép. Mert sose találsz oda ahova menni kéne :D
#4
#2: Amikor jött psnow-ba, rögtön ki is toltam. Gyűlöltem és imádtam is egyszerre.
A gunfight nagyszerű (mondjuk ebbe mindig a toppon volt a Remedy,) ahogyan a fizika és rombolhatóság is.
A térkép viszont egy külön játék. Mint az aknakereső. Vagy rátalálsz, vagy nem. Komolyan mondom a Jedi Fallen Orderbe is átláthatóbb a holomap, pedig az se kutya.
A környezet nem tetszett. Egyhangú, ismétlődő. A történet nem igazán kötött le, bár tény hogy nem töltöttem időt a jegyzetek olvasgatásával.
A felétől részemről kínszenvedés volt a látvány is, ami részben csodás részben pedig túleffektezett.
Mondjuk nekem már a Quantum Break is túltolt effekteket használó játék volt, bár ott a közepe felé megszoktam (átláttam) rajta, így nem volt zavató, de itt m a r nagyon.
#3
#1: Control – december 3. (Android, konzol)

Én tableten tolom majd a kontrolt. Ez a jó a felhőben..Remélem mielőbb a pc-s verzióját is megcsinálják majd.
#2
Contol-ra ránézek ha már jött. A teszt ( és a kommentek ) nem voltak “egyértelműek, szóval vétel nem volt, de így meglássuk.
#1
Szerencsére nem kell a pénzem a Microsoftnak. Control ha jött volna PCre akkor befizetek de így megint semmi nekem.