Felfedték a PlayStation Now decemberi felhozatalát

A Sony leleplezte a PlayStation Now decemberben érkező játékait. A Horizon: Zero Dawnnal az élen kapunk kocsizúzdát, hajótörötteket, szupermacsó szuperkatonákat és az Apokalipszis egyik lovasát is, úgyhogy lesz miből válogatnunk év végén is.

A Sony decemberben sem felejti el tovább bővíteni a PlayStation Now kínálatát, ráadásul igazán vegyes csokrot kapunk ezúttal is. Elsőként például itt van a Guerrilla Games akció-kalandjátéka, a Horizon: Zero Dawn, amelynek ráadásul a havas tájakra kalauzoló The Frozen Wilds kiegészítője is játszható lesz PlayStation Now-val.

Ha decemberben mondjuk épp nem a havasokba vágynánk, akkor a Stranded Deeppel egy trópusi szigeten lehetünk hajótörötté, míg a Broforce-ban a nyolcvanas évek szupermacsósított akcióhőseivel robbantgathatjuk végig az egész világot. A The Surge 2-ben Jericho City egyáltalán nem biztos városát fedezhetjük fel, a Darksiders III-ban pedig a Hét Főbűn nyomába eredhetünk. A Wreckfest: Drive Hard. Die Last az autóverseny és a kocsizúzás szerelmeseinek szól, ezt a játékot egészen 2021. március 31-ig élvezhetik a PS Now-előfizetők.

28 komment - szólj hozzá!