Felfedték a PlayStation Now decemberi felhozatalát

A Sony leleplezte a PlayStation Now decemberben érkező játékait. A Horizon: Zero Dawnnal az élen kapunk kocsizúzdát, hajótörötteket, szupermacsó szuperkatonákat és az Apokalipszis egyik lovasát is, úgyhogy lesz miből válogatnunk év végén is.
  • Írta: gorien

Kommentek

#28
#27: Nagyon szépen köszi a segítséget, így már érthető a dolog.:-)
#27
#24: Egy account egy gépen lehet primary. Míg játszom, addig beállítom az övét primaryra aztán meg vissza.
(régebben nem kellett, mert ha nálam úgy maradt, akkor ő betudta állítani és nekem levettem automatikusan, de azt a Sony lelőtte, így manuálisan kell, mert míg az én gépemen primary, addig neki nem engedi beállítani)
#26
#25: Mi a ráknak vpn?
#25
Egyébként szerintem VPN-nel simán kijátszható a NOW, régebben az Orosz Lost Ark-kal, ExitLag-gal megoldottam, hogy kitudjam próbálni. 1 hónapra előfizettem és lehetett nyomatni. Egyszerűen kijátszható az egész.
#24
#20: Bocsi, h ilyenekkel terhellek, de mikor említetted, h az olasz haverral h oldottátok meg, gondoltam tudsz nekem is segíteni, h tisztábban átlássam az egészet, mert eléggé meg van bonyolítva ez a dolog, ellentétben a Micro-nál, ahogy te is említetted.
#23
#20: Ez érthető, csak mivel nálam is primary az acc amit megszeretnék osztani, akk ha ő is elsődleges profilként állítja be az övén, akk abból nem-e lesz gond? Mert valaki nekem egyszer úgy magyarázta, h haverjával úgy osztották meg egymás közt a játékokat, h egymás acc-ját állottották be a saját gépükön primary-nek. Ő a haverét, a haver az övét, és úgy nem lehet gond, viszont egy profil nem lehet két gépen primary.
#21
#19: Asszem amelyik konzolon van a primary-d akkor azon bármelyik account-tal játszhatnak a játékaiddal. Egy gépen lehet akárhány primary.

Amúgy nekem osztrák előfizetésem volt, nem ajánlom senkinek, mivel pl. Wolfenstein-ek cenzúrázva voltak és nem lehetett nyelvet állítani, németül karattyolt mindenki.
#20
#19: Persze hogy számít. Ha haverom fizet elő és én a saját accomon szeretnék az ő játékaival játszani, akkor mivel az előfizetésre ő jogosult így az ő accountja kell hogy primary legyen. Ettől még te a sajátodon játszhatsz és megkapod a trófeákat, de akkor is ő kell hogy legyen a "fő" acc a gépen. (mondjuk az elején ez is másabb volt, csak a sony tett érte, hogy ne legyen ilyen könnyű a dolog)
#19
#15: Utánaolvasgattam, mindenhol mást írnak, az is számít tán h melyik accod van primary-nek állítva az adott ps4-en, úgyhogy elég katyvasz. Ha valaki esetleg tudna segíteni a témában megköszönném.
#18
#16: "Azt hiszem minden PS4 cím letölthető, talán a PS2-esek egy része is. A 3-asok csak streamelve mennek."

Lentebb írtam. Egy nap alatt, kétszer derült ki, hogy igazából hiába körmölök, nem is olvasod vagy nem is érdekel amit írok. Így persze hogy sosem jutunk közös nevezőre, semmiben.
#17
#16: Ha jól emlékszem, még én bizzogattalak, hogy próbáld ki megint.
Nem biztos (de úgy rémlik régebben tettél vele egy próbát, de akkor még teljesen más volt a kínálat (sebesség=teljesítmény). De lehet keverlek valakivel :)
#15
#13: Őszinte leszek, nem tudom.
Microsoftnál van (homeolás) ami azt jelenti, hogy összekötsz két profilt, mint a tesók és mindenben közösködtök. Könyvtár, előfizetések. Ott teljesen legális. Ez a megoldás megy a Sony-nál is, de nem jártam utána hogy engedélyezett e vagy sem.
Talán profil megosztás címszó alatt találsz valamit.
#14
#12: Uhh, még jobb, köszi az update-et:) bár mondom, sok a gém így is (termékeny volt a black friday a store-ban), úgyhogy mire ezt kipróbálom az még nagyon sok idő.
#13
#10: Ilyen acc megosztásnál nem áll fenn a bann veszély? Azért érdekel, mert bratyeszom is vett magának Ps4-et, de eddig nem igen mertem vele megosztani az accomat (amcsi acc),félve h lesúlyt a banhammer, és elvesztem az évek alatt összegyűjtögetett kis kollekcióamat. :-)
#11
#10: Köszi a választ (Ooorky-nak is!). Hát, kint vettem a konzolt még UK-ben, így nekem alapból angol accom van, ajánlja is ezt a Now-t kb. minden héten:D Van most igazából egy valag vásárolt gémem, amikkel egy JÓdarabig elleszek szerintem, de ha kezd fogyni a backlog akkor ezek után már csak ránézek majd a próbaverzióra (főleg, hogy 30 nap, az azért elég baba), mert a kínálat valóban egyre jobb és jobb lesz. Na meg persze bőséges. Nekem is gigás net pörög itthon, úgyhogy talán a streamelt cuccokkal sem lesz gond, azért lenne egy-két PS3-as játék, amit szeretnék pótolni:)
#10
#7: A magyar ember leleményes. Legyél te is magyar :D
Viccet félretéve, ha magyar accountod van akkor a Now nem elérhető. Nekem mákom van, mert az egyik legjobb barátom félig olasz és neki olasz accountja van, ahol viszont elérhető a Now. (talán a sors fintora, hogy állítás szerint náluk 30mb/sec a legjobb net míg én a falusi paraszt gyerek 1gb-al rendelkezek) de itt nincs now.
No de a lényeg. Account megosztás. Ami az enyém az a tiéd is alapon, ő rányomott a 30 napos próbaverzióra így nekem is meglett. (értelem szerűen, az accot megadta, Beléptem, leszedtem ami kell és az én accomon játszottam vele).
Pár nap után vettünk is egy éves tagságot. Meg sem vártuk, hogy leteljen a 30 nap.
Miért? Mert van kB 20 ps2-es játék (mindegyik letölthető) és van kb ha a hasamra ütök 200 Ps4 játék (mindegyik letölthető) amit ha le szedek az accountjával, akkor "nekem is megvan". Értsd, saját accountomon játszhatok a saját nevemmel úgy hogy a trófeákat is én kapom. A ps3 játékok viszont csak és kizárólag streamelhetőek. Érdekes, hogy ha az ő accountján elindítok, akkor átlépve az enyémre játszhatok vele míg ő mással játszik. Viszont ilyenkor a stat neki megy. (trófeák, minden) épp ezért ezt a részét nem használom.
Egyrészt nem akarok belerondítani a teljesítményeibe, másrészt bár nem vagyok achi vadász, visszajelzésképp szeretem ha én kapom meg amit elértem.

Streaming= persze kíváncsiságból ezt is kipróbáltam. Dead or Alive 5. Verekedős játék, ahol számít a lag.
Én nem vettem észre hogy nem a saját gépemen futna bár nem vagyok e-sportoló sem és koromból kiindulva lol lehet azért nem vettem észre a lagot, mert am is el vagyok már kényelmesedve. :D
A lényeg, hogy szerintem ugyan olyan élvezetes mint ami nem streamelt játék.

Vegszó. Ha nincs olyan accod vagy ismid akinek elérhető a now, semmibe nem telik regelni egy akár angol accot és kipróbálni. Személy szerint örülök, hogy esélyt adtam a dolognak, mert azóta a gamepass és psnow mellett egyszerűen feleslegesnek tartom a játék vásárlást. (hát nézd meg most is milyen címek kerültek be, te jó ég) :D
#9
#8: Ps4-esek letölthetőek, többi 720p@30 fps stream.