Januártól korai hozzáférésű az új King Arthur

  • Írta: gorien
  • 2020. december 2.
  • Korai verzió
Link másolása
A magyar NeocoreGames a King Arthur: Knight's Tale-lel visszatér az Artúr-mondakörhöz. Januártól a Steam Early Access keretében már neki is állhatunk összegyűjteni a saját lovagjainkat, majd csatába vezethetjük őket.

A NeocoreGamesnek nem ez lesz az első csörtéje az Artúr-mondakörben: előbb a King Arthurral, majd a King Arthur II-vel mutatta meg a magyar fejlesztőcsapat, mire is képes az angolszász legendák világában. A King Arthur: Knight's Tale készüléséről októberben rántották le a leplet, egy hónappal később pedig arról írhattunk, hogy a stúdió egy sikeres Kickstarter-kampányt is maga mögött tudhat.

Most már azt is tudjuk, hogy a Neocore mikor fogja a közönség elé tárni körökre osztott stratégia-RPG hibridjét: csupán 2021. január 21-ig kell várnunk a korai hozzáférés kezdetére. A csapat bejelentése szerint az early access-időszak néhány hónapig tart majd, és a játékosok segítségével állítják rá a játékot a célegyenesre.

A King Arthur: Knight's Tale 2021 első felében várható PC-re, de később Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is kiadják.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...