Fejvadász-megbízásokkal bővült a Red Dead Online

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 2.
  • Letöltés
Link másolása
A múlt heti bejelentésnek megfelelően tegnap óta már különálló játékként is megvásárolható a Red Dead Redemption II online része, amihez ezzel együtt megérkezett a Bounty Hunters update is.

Egy héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy önálló játékként is megvásárolható lesz a Red Dead Redemption II multiplayer szegmense, a Red Dead Online, amiért most ráadásul limitált ideig (2021. február 15-ig) mindössze 5 dollárt kérnek az összes platformon.

Emellett pedig befutott a játékhoz a Bounty Hunters update is, ami többek között fejvadász-küldetésekkel, új fegyverekkel és ruházati eszközökkel bővíti a vadnyugati kaland online szekcióját:


A frissítés már egyaránt letölthető PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és természetesen a következő generációs konzolokon is.

6.
6.
JohnSpartan
#3: Helyes! Én utálom ha túl gyorsan ki tudom farmolni a cuccokat! Bàr 2 napja ha tolom haverokkal és már elég sok mindent ki tudtam szedni, de persze a szint korlátozások a kiegekre még hàtráltatnak de majd meg lesz az is. Van olyan játék ahol én is beleteszek pár 1000 ft-ot ha van valami ami megtetszik és nem lehet kifarmolni, de akkor hol a játék élmény? Nem is értem...

A másik nagy kedvencem amikor valaki rinyál hogy túl nehéz a game... basszus... akkor mi a fasznak vetted meg te hülye marha? És ha valaki ezen bassza fel magát az egy idegroncs!
5.
5.
Obi Wan Kenobi
#4: Ezek szerint updateoltak végre? Egykét hónapja még arról hallottam mindenhol hogy kurva erős a grind és olyan youtuberek is mondták akiknek adtam a véleményére, hozzáteszem én csak a single player móddal toltam
4.
4.
MiltonICG
#3: Nem tudom milyen játékkal játszottál, de hol van ebben grind egy gta 5-höz képest? Csinálod a dailyket meg viszed a tradert és nem kell semmire IRL pénzt költened. Pár nap alatt meg tudsz szerezni mindent, ne kelljen már elájulni.
3.
3.
Obi Wan Kenobi
#1: Azért ilyen olcsó mert nagyon durva benne a grind, és ha nincs esze a játékosnak akkor vásárolni fog benne..
2.
2.
Nate Hope
A megjelenés környékén játszottam vele (ahogy az alapjátékkal is, ami nálam eddig az open world game-ek alfája és omegája), de 2 nap után már nem tudott lekötni, annyira kevés tartalom volt benne. Gondolom azóta bővítették új tartalmakkal nem is kicsit.
1.
1.
JohnSpartan
Règ vettem 1500-ért AAA játékot... jó hogy vártam vele mert már gondolkoztam hogy megveszem. És amúgy is csak az online-t pergettem volna...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...