TGA 2020: Demókkal és akciókkal erősít a díjátadó

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 2.
  • Rendezvény
Link másolása
A jövő héten megrendezésre kerülő The Game Awards alkalmából egy rakás megjelenés előtt álló játékot kipróbálhatunk majd, illetve a díjátadón induló címeket akciós áron vásárolhatjuk meg a digitális áruházakban.

Magyar idő szerint december 11-én, hajnali 1-kor kerül megrendezésre a The Game Awards díjátadó, aminek a jelöltjeit már két héttel ezelőtt megismerhettük. A rendezvény házigazdája, Geoff Keighley most egy Twitter-posztban osztotta meg velünk, hogy ennek apropóján idén is mindenki kipróbálhat olyan játékokat, amelyek 2021-ben debütálnak majd.

Egyelőre még nem tudni, hogy ezek a demók csak PC-n, vagy esetleg konzolokon is elérhetőek lesznek, viszont az már biztos, hogy az ilyenkor szokásos, az aktuális slágercímeket érintő akciósorozat is visszatér, és ez esetben nem marad ki egyik platform sem - így érdemes lehet várni, mielőtt lecsapnátok valamire az idei felhozatalból.

Érdemes még megemlíteni, hogy Tom Holland lesz az este egyik sztárvendége, ami kapcsán egyesek azt pletykálják, hogy megkapjuk az Uncharted-mozi első előzetesét vagy rövid kedvcsinálóját.

Tom Holland mellett pedig Eddie Vedder, a Pearl Jam frontembere is színpadra lép majd, akinek a kiválasztása nem a véletlen műve, hiszen a zenekar Future Days című nótája többször is visszatérő eleme volt a The Last of Us: Part II-nek. És bár nem valószínű, hogy Eddie jelenti be a következő The Last of Us-projektet, egy kisebb zenei előadásra mindenképpen számíthatunk tőle a rendezvény alatt.

1.
1.
shatterhand
Tsushima remélem tényleg le lesz arazva. Black friday alkalmából a 16.500 egy vicc volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...