Jönnek a szezonbérletek a Sea of Thievesbe

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 3.
  • Letöltés
Link másolása
Januártól látványos változások várnak a Sea of Thievesre: a Rare játékában is bevezetik a szezonokat, és jönnek a szezonbérletek, ugyanakkor az Arena módról leveszik a kezüket a fejlesztők.

Kezdjük a rossz hírrel: a Rare a legutóbbi helyzetjelentésében (ezt láthatjátok alább) jelezte, hogy a jövőben nem fejlesztik tovább a Sea of Thieves Arena módját, ehelyett inkább a jóval népszerűbb Adventure módra fókuszálnak. A PvP-re kihegyezett móka továbbra is elérhető lesz persze, egész egyszerűen arról van szó, hogy ahhoz már nem várható tartalmi bővítés a jövőben.

Kapunk azonban más újdonságokat! Januártól a Sea of Thievesben is bevezetik a szezonokat, amelyek várhatóan három hónapon át tartanak majd, és arra hivatottak, hogy friss élményt nyújtsanak a játékosoknak. Első körben a Merchant Alliance-nél vállalhatunk be nyomozós megbízásokat, a feladatunk pedig az lesz, hogy a tengeren és szárazföldön fellelhető jelekből kiderítsük egy hajóroncs helyét, és meglovasítsuk annak rakományát.

Ez persze önmagában nem igazán tartana ki a második évadig, ezért a Rare behozza a szezonbérleteket is: a 100 szintet számláló ingyenes bérlet különféle kihívásokkal várja majd a kalózokat, amelyek teljesítéséért kozmetikai kiegészítőket és kalózlegendákat kapunk majd ajándékba. Fizetős bérlet is lesz, a Plunder Pass azonban néhány exkluzív felszerelést leszámítva mindössze kedvezményeket ígér a Pirate Emporium boltjában, így lényegében minden tartalomhoz hozzáférhetünk ingyen is.

A Rare emellett különféle, a felhasználói élményt javító frissítésekre készül, valamint a Gold and Glory-féle rendszeres események mellett havi egy kiemelt eseményt is szervez majd, amely exkluzív jutalmakat ígér a rajongóknak.

Addig sem fogunk unatkozni, hiszen december 9-én indul az idei Festival of Giving-esemény.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...