Fortnite - tömegeket vonzott a Galactus-esemény

Véget ért a Fortnite Marvel-specifikus évada, méghozzá stílszerűen Galactus érkezésével: noha a Világevőtől sikerült megszabadulnia a játékosoknak, azért így is alaposan összekuszálta az univerzumot.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#4
#1: Online jatekokra rendszerint nem akarok idot pazarolni de pl. a Fortnite-ra olykor idot szakitok. Kezdetben csak az unokateso miatt, aztan + mert meg is kedveltem, miutan rajottem h hogyan is kell jatszani:)))
#3
#1: Mondjuk van aki a WoW-ot is fikazza a kinezete miatt, pedig az ugye nem mai gyerek mar, ahhoz kepest pedig jo kis frissiteseket kapott az is... Plusz ott is ugye a sajatos grafikai stilus resze ahogyan kinez, ennyi
#2
#1: Sokan szidjak, pedig faxan igenyes a karakterek kidolgozasa, rengeteg animacio van benne, az alap mozgas is korrekt, stb. Van aki szerint gagyi a grafika, pedig igazabol meg RTX-et is tenyleg kiralyul tamogatja, a rajzos/rajzfilmszeru grafika a stilusahoz tartozik ami mellett elgge realiszikusan, jol kidolgozot modellekkel dolgoznak, tereptargyak + minden tekinteteben... Es mindig van boven uj kontekt, beujitas, szoval tenyleg kapnak is vmi a penzukert cserebe a jatekosaik
#1
Nem játszom a Fortniteot, de ez olyan állatul jól néz ki, hogy megnéznék hasonló eventeket más színvonalú RPG játékokban is! (pl: FF14, Monster Hunter World, vagy akár az Elder Scrolls Online.)