Rainbow Six: Siege - így fest a next-gen változat

  • Írta: szlav
  • 2020. december 4.
  • Videó
Link másolása
A legutóbbi frissítésével a Rainbow Six: Siege is megkapta az újgenerációs optimalizációját, ezzel drasztikusan feljavítva a taktikai lövölde látványvilágát és teljesítményét az új konzolokon. Lássuk, hogyan fest ez élőben!

A Rainbow Six: Siege, habár mindig is népszerű játék volt konzolokon is, sosem volt kifejezetten szépnek nevezhető. Az előző generációban a Ubisoft Montréal határozott kompromisszumok árán érte csak el a kívánt 60 fps-t, ami egy ilyen gyors online shooternél gyakorlatilag elengedhetetlen. Szerencsére megérkezett az Xbox Series X és a PlayStation 5, így mostantól a kanapénál ülve is azt az élményt kaphatjuk, ami eddig csak a PC-s játékosok kiváltsága volt.

Ahogy azt a GameSpot összehasonlító videója is szemlélteti, PlayStation 5-ön gyakorlatilag ugyanaz a látvány fogad bennünket, mint egy csúcskategóriás számítógépen. A Sony konzolján és Xbox Series X-en Resolution módban 4K-s felbontást és 60 fps-es sebességet produkál a játék, míg Series S-en 1728p mellett jön össze a 60 fps. A Performance módot választva viszont 120 fps-t is kisajtolhatunk az Xbox Series X-ből és a PS5-ből dinamikus 4K mellett, amíg a Series S ugyanezt 1080p-s felbontás mellett tudja.

A játék egyébként támogatja az Xbox Series X/S Quick Resume képességét, PlayStation 5-ön pedig kihasználja a DualSense kontroller adaptív ravaszait, haptikus visszajelzését és akár az irányító beépített mikrofonját is.

8.
8.
shatterhand
#5: rosszul foglmaztam. A sikerhez nem kell az ultra látvány.Ha így lenne már rég a battlefield lenne minden e sport versenyen és nem csgo vagy cod.
7.
7.
Obi Wan Kenobi
#6: Csak a LOD legyen maxon, rendes felbontásban kell játszani, textúra mediumra, élsimítás és jó vagy. A többi csak felesleges szarság
5.
5.
simon 555
#4: Nem tudom, de én igénylem a szép látványt.
4.
4.
shatterhand
#3: Csak felesleges. Kutyát nem erdekli a csili vili porhalmaz mert hatraltat és felesleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...