Kooperatív lövöldét készít a Magicka-csapat

  • Írta: szlav
  • 2020. december 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Magickáért és a Helldiversért felelős Arrowhead Game Studios nyilvánvalóan otthon van a kooperatív játékokban, a következő projektjük ezúttal azonban egy AAA-kategóriás third-person shooter lesz.

A stockholmi Arrowhead Game Studios csapata már a Magicka és a Helldivers fejlesztésekor bebizonyította, hogy van érzéke a kiváló kooperatív kalandok fejlesztéséhez, így nem meglepő, hogy a következő projektjük is egy társas móka lesz. Az viszont annál meglepőbb, hogy a stúdió ezúttal felhagy az izometrikus kameraállással a váll feletti nézet javára.

A fejlesztőbrigád elnök-vezérigazgatója, Johan Pilestedt rántotta le a leplet a projektről, amely eddig ugyan hivatalos nevet nem kapott, annyit viszont már tudhatunk róla, hogy egy AAA-kategóriás, újgenerációs grafikával villogó kooperatív TPS lesz. Habár a játék megtartja majd a fejlesztőcsapat jellegzetes humorát, egyelőre nem tudhatjuk, hogy egy már létező franchise újabb epizódjáról beszélhetünk-e, vagy esetleg egy teljesen új IP-ről - a perspektívaváltást számba véve mi az utóbbira tippelnénk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...