Februárban érkezik a Persona 5 Strikers

  • Írta: szlav
  • 2020. december 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy évvel a Persona 5 Scramble japán megjelenése után végre nyugatra is ellátogat a Persona 5 folytatása, itt azonban Strikers alcímmel kell majd keresnünk a játékot. A bejelentést egy idő előtt feltöltött előzetes leplezte le.

A Persona 5 Scramble (avagy Strikers) nem mindennapi folytatás. A történet ugyan tényleg a népszerű JRPG eseményeit követi, a zsáner ezúttal jóval inkább hasonlít egy hagyományos hack and slash-kalandra. Mindez nem véletlen, hiszen valójában egy crossoverről van szó a Dynasty Warriors sorozatával.

Akárhogy is legyen, ez az epizód idáig csak a keleti játékosok kiváltsága volt, hiszen a februári megjelenése óta nem kapott angol nyelvű lokalizációt. Úgy tűnik, ez hamarosan megváltozik, valaki ugyanis az Atlus YouTube-csatornáján rábukkant egy nemlistázott videóra, amelyet hamar el is távolítottak, de nem elég hamar ahhoz, hogy mások ne örökítsék meg azt. A trailer szerint 2021. február 23-án kerül boltokba a Persona 5 Strikers.

További jó hír, hogy a nyugati változattal bővül a játék platformlistája is. A Persona 5 Scramble japánban PlayStation 4-re és Nintendo Switchre jelent meg - ez így lesz nyugaton is, a Strikers azonban a PC-s platformot is hozzáadja a listához, mégpedig a Steam közreműködésével.

1.
1.
Szerencsétlenek, nem ez a BS kellett volna PC-re, hanem az ötödik rész /facepalm
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...