Két remek szerepjátékkal készül az Epic Store

Felfedte a jövőheti ajándékait az Epic Games Store, és úgy tűnik, akkor is is mivel játszanunk, ha nem fizetünk be a Cyberpunk 2077-re. Az Obsidian két remek RPG-jét, a Pillars of Eternityt és a Tyrannyt dobják be a ringbe.
  • Írta: szlav

Kommentek

#62
#61: Pontosan. Szemezgettem a Tyranny-val anno, hogy majd egyszer megveszem ha lesz rá időm/kedvem, jól el is felejtkeztem róla, de most ingyen adja behuzom.
Ettől függetlenül nem fogok vásárolni nála, de Rocket League miatt úgyis van account-om.
#61
Nem is értem hogy lehetne “fanatikusan imádni” egy céget, vagy terméket. Én igyekszem mindre úgy tekinteni hogy vagy kielégíti az adott termék iránti igényemet ( legalább annyira hogy azt válasszam ) vagy nem. Ráadásul egy ilyen kérdésben , nem is a cégekről van szó. Nekem az a játék kell ( vagy nem j amit árulnak. Olyan mintha kéne egy sport ruha ( teszem azt pont ugyanaz ) és azt az egyik boltláncnál nem lennék hajlandó megvenni, mert a másik budijában illatos a WC papír....
#60
Speciel engem is hidegen hagy hogy ki adja az ingyen játékot. Lényeg hogy van. Be is húzok mindent ami tetszik. Jöhetnek ezek is. Karácsonykor pont lesz időm játszani velük. :)
#58
#54: Szerintem esélytelen hogy CDPR játék Epic exkluzív legyen, mikor ott van nekik a GoG is.
#57
#56: Üdvözöllek a modern individualista világban.
Mindenki egyedi akar lenni, miközben retteg attól, hogy egyedi véleménye legyen ezért mindenáron tartozni akar valahova.
Cégek pedig ki is használják, hiszen nincs jobb vásárló a fanatikus hívőnél.
#56
#54: Lassan beteges ez az epic imádat. Olyannyira mint azok, akik szidják lépten nyomon. Szerintem egyik sem egészséges.
#55
#48: Bárcsak trollkodna haver, bárcsak....de nem, sajnos beteg a lelke:(
#54
...Ezek amugy kurtajo jatekok, mar ha vkinek bejon a mufaj + a stilusa. Lassan tenyleg nem erdemes nagyon penzt kiadni mar jatekokra, ha az Epic igy halad... :D

Lehet a kovetkezo Witcher jatek is mar majd az Epic boltjaban lesz eloszor exluziv, meg 50%-os kedvezmennyel indul majd??? :-))) Na, jo ez kb. kizart, mivel a CDPR jatekok egyenlore nem olyan gyengek, hogy szukseguk lenne az Epic tamogatasara... DE azert mindig van az a penz, amikor/amiert megeri tarsulni... :D
#53
#45: Fura dolog ez, mert régebben én is így gondoltam, aztán megváltozott a véleményem.
Persze trófeavadász most sem vagyok (két platkóm van PS-en a Days Gone és a FarCry Primal) viszont nekem is fontosak az achievementek. Igazából, egy visszajelzés ez nekem, mennyi időt szántam a játékra. És tuti nem fogok belépni csak azért, hogy kispisztollyal lelőjek valakit egy kilóméterről, viszont amikor végeztem a játékkal, vagy menet közben teljesítek, elérek egy eredményt, érdeklődve szoktam figyelni, mit és miért is kaptam.

Benne vagyok agy Trophy Hunter csoportba ahol sokszor én is elhúzom a szám egy Platinánál, hogy 120 óra volt és élményre 10/2 pontot adott, felvázolva miért is utálta a játékot, de gondolom neki ez olyan gyűjtögetés, mint nekem a gothicba minden gombát felszedni fejezetváltás előtt, mert aztán bár újratermelődik, de ha nem veszem fel, akkor is egy gomba lesz a helyén és nem kettő, ellenben ha felszedem, akkor lesz egy plusz gombám. Persze, a végére annyi van és olyan kevés hp-t tölt vissza, hogy csak hátráltat a megevésük, de akkor is megszereztem. Gondolom ilyen nekik is a vadászat. Ezért, (bár ahogy mondtam, nem tudok velük azonosulni) szerintem kicsit meredek a "szánalmas" jelző :)
#51
#44: “csak ugye acsik nélkül ki hiszi ezt el ha csak mondom”

Kezdem elveszteni a fonalat. Akkor most szeretsz játszani, és élvezed a sok bizbasz gyűjtögetését, vagy az egész azért van hogy mások lássák hogy “ ez a crytek keményen tolja” ?

Nem azt mondom hogy nem kell, mert legyen, de sok játékban direkt időhúzás miatt van benne. Valamit nem tudsz megszerezni a 2. pályán mert valamilyen képesség hiányzik, de a 764-en megkapod a képességet, és visszamehetsz érte... ráadásul az ilyesmi ha történet alapú a game, fullra ki is zökkenti az embert a történetből...
#50
#49: Far Cry, Dead Space, Condemned nálam nem a szar kategória.
#49
Hab
#44: Szóval megveszel egy-egy szarabb játékot azért mert acsik vannak benne... Ezek után nem is tudom ki az igénytelen...

Legalább ne szólnád le azokat, akik ingyen beszereznek valami jó játékot epic-en.
#47
#45: XDDDDDDDD
#46
#45: Én nem vagyok platinázó,mert mind mondtam amihez a világ legnagyobb tudásainak együttes reinkarnációja kell hogy legyél azokat nem szerzem meg mert soha nem is tudnám megszerezni.
#45
#44: Valahogy mindig is szánalmasnak tartottam a platinázókat meg acsivadászokat.
Most elővettem a Fallout New Vegas-t, abban pl. 2013-ban megszerzett utolsó achievement 10000 sebzés egyedi fegyverrel.
Idén első achievement 10000 sebzés GRA fegyverrel.
Hurrá, hatalmas teljesítmény.
#44
#42: A játékélményen az acsik sokat dobnak,mert pl egy atom lövöldébe úgy végigvinni xy pályát hogy fullos ghost vagy az már eleve mást igényel mint az atomhent ahogy alapból tolod (ez csak egy példa) De kár ragozni ez kb olyan hogy valaki feleségül vesz valakit aki élete értelme stb, te meg csak nézed hogy mivan mert olyan ronda az a nő hogy bottal se érnék hozzá... Nos a játék is ilyen mindenki mást lát benne. Itt van pl a Cyberpunk. Olvasom mindenfelé többen összefosták már most magukat mikor még meg se jelent, van aki szabadságot vett ki miatta hogy 0. percbe elkezdhesse én vagyok én aki leszarom ha akár 2030-ba jut el hozzám..
Ami jó game azt acsik nélkül is rengetegszer végigviszem. De pl xboxra csak azért vettem meg sok játékot mert ott vannak benne acsik. Szóval alig várom már hogy legyen 2-3 játékos bundle a Series X-ből és tolhassam ott a Dead Space 1, Far Cry 1, Condemned játékokat acsimaxolás miatt. Ezekbe pc-n alsó hangon 10 végigjátszás már van szóval kivülről tudom mi hol merre, csak ugye acsik nélkül ki hiszi ezt el ha csak mondom :)