The Last of Us: Part II - Abby története

Fél évvel a megjelenés után egy erősen spoileres előzetest adott ki a Naughty Dog a The Last of Us: Part II egyik fontos karakteréről, ami elég furcsa, de a videó 4K/60fps-es formátuma biztató jel arra, hogy hamarosan érkezhet a PS5-ös update.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#79
#75: húhh azt hiszem az a Minden Haláli c. kötet volt :D abban van az Eluria nővérkéi, az a westernes hangulatú
#78
#76: Sok a ha az antiszérum körüli kérdések kapcsán ez igaz, de senki sem mondta, hogy sima menet lesz előállítani, terjeszteni és azt sem, hogy mindenkinél tuti befog válni. Csakhogy egyenlőre az van, hogy még az esélyt is elkurta rá valaki, hogy ebből valami egyáltalán kiderüljön. Ezt nem lehet elmismásolni a TLoU világának jelenlegi helyzetében sehogy sem. Értelmes ember ilyet nem csinált volna mint Joel, szerintem. Aztán az, hogy az emberiség mennyire tudna összefogni egy ilyen helyzetben, vagy mennyire nem, azt kitudja. De szerintem az megálapítható, hogy ritkán volt ilyen az emberiség történelmében, amikor az emberiség többségének a legfőbb érdekei ennyire megegyeztek volna, mint a játékban, azaz a vírus kitakarítása....
#76
#72: Ez a vakcinák dologgal kapcsolatos vita mindig érdekes volt számomra. Sokan (a te álláspontod nem tudom) úgy gondolják, h Joel megfosztotta az emberiséget az antiszérum kifejlesztésétől és attól, h az emberi faj valaha is megmenekülhet. Mire alapozzák ezt? Mi van ha valami balul sül el műtét közben? Mi van, ha az Ellie agyán található kinövés egyedi eset, és nem hatásos más gazdatestbe ültetve?
De oké tegyük fel, h sikerül előállítani a gyógymódot. A Firefly a legbalf.szabb bagázs az egész játék univerzumában. Egyetlen fickó végig gázol az egész főhadiszállásukon, kivégez mindenkit, és elmenekül az egyetlen reményükkel.
Továbbá mi garantálja h a vakcinából mindenkinek jut majd, ki dönti el, h ki kap és ki nem? Plusz ne felejtsük el h ez a civilizáció romokban hever, ember embernek farkasa. Itt ölsz, vagy téged ölnek meg, akár egy szelet kenyérért, hát még mekkora káoszt okozna ha kiderülne h létezik megoldás a vírusra.
Sztem, és ez az én egyéni meglátásom, ez a világ amit a Last of us felvázol, pusztulásra van ítélve, vakcina ide, vakcina oda. Túl késő már az emberiség számára, h visszakanyarodjon a helyes útra. Annyira elállatiasodott mindenki, h képtelenség egy közös cél felé terelni mindenkit, annyira csoportokra szakadt az egész faj.
#75
#73: Köszönöm. Nem néztem még utána, de egy novellagyűjteménnyel volt dolgom eddig vele kapcsolatba. Amiben volt a leveles srác.bem sokat mondd, de ha olvastad, tudod miről beszélek. Meg azt hiszem, valami cowboyos történet is ebben volt, gyönyörű boszorka csajokkal. Kíváncsi vagyok, hogy neked rémlik e, már csak amiatt is, hogy nekem nem e csal az emlékezetem :)
#73
#70: tudok neked egy jó Stephen King novellát ami tetszene ha szereted a Romero filmeket, az a címe ,,Otthoni szülés" (Home Delivery) és a rémálmok és lidércek c. novellagyűjteményben van benne
#71
#69: Igazából (kíváncsi vagyok) miért nem tetszett?
#70
Egyébként a minap volt egy beszélgetésem egy jó barátommal. (virtuális haver) és féltett egy érdekes kérdést, ami nekem eddig eszembe sem volt.
Már a hetvenvalahanyas évek óta szeretem a Romero féle klasszikus zombi filmeket. (pontosabban abból az időből) de mindig az volt, hogy ha valaki megfertőződött a baj megelőzése érdekében rögtön kinyírták. Ez így működik a TWD-Ben is és mindenhol.
No de jött a kérdés, hogy vajon hány immunis embert öltek meg a járvány kezdete óta (mind1 milyen franchiseban).
És elgondolkodtam rajta, hogy tényleg.
Tehát ha valakit megharapnak, az olyan mint schrödlinger macskája, nem? Amíg nem hal bele és változik át, addig akár immunis is lehet.
#69
Ez a játék technikai értelemben fantasztikus, de a története valami rettenetesen rossz.
Amennyire jó volt az első, annyira szörnyen rossz a második. Még egy ilyen hulladékot remélem nem csinálnak. Jobb ha ezt a történetet békében hagyják nyugodni, és nem gyalázzák meg újra.
#68
#66: Igazából, pont az a durva hogy fel se hozzák. Annyira nem vesznek róla tudomást, mint ahogy Joel és Elie sem. Fura, de tök (életszerű).
#67
#2: Nem is az volt a gond vele amit írtál....

Egyébként meg mi a baj azzal ha gyűjtött némi információt a termékről amit készült megvásárolni?
#66
Szeretnèm megkèrdezni hogy a játèkban a fertőzèssel mi van?
Ott van Ellie aki emlèkeim szerint immunis.
Ez a szál haladt-e valamerre?
Vagy a túlèlőkkel mi a helyzet?
Ezekről nem olvastam se itt, se sehol, csak a karakterek nyavalyáiról, meg a bosszúról.
#65
#64: Én magamnak is igyekeztem valós segítséget adni. Én is sok ps only játékot szeretek, de amikor az volt hogy a fiamnak kell konzol akkor egyértelmű volt hogy box, velem HOME-olva, GP Ultimate kettőnknek, és egy csomó “gond” letudva.
#64
#63: Hiába vagyunk esetleg márkabérencek a gaming fórumokon, a valós barátoknak és ismerősöknek valós segítséget kell adjunk. Nagyon helyes, én is vallom ezt a nézetet.
#63
#62: A game pass az nem szar. Nekem rengeted haveróm döntött az xbox mellett a game pass miatt. Ott csak egy a kérdőjel a hosszú táv. Nekem megvan xboxon a Ori and the Will of the Wisps az egy nagyon jó játék. Mint ahogy a Gears of War 5 is nagyon jó. A Cyberpunk 2077-et is xboxra veszem. Nagyon sokan azért döntöttek most a ps5 mellett mert hosszú tavon tudják mire szamithatnak. Tudják hogy a sikeres játékaiknak jön a folytatás. Viszont ha hosszú távon 3-4 havonta be tud a Microsoft rakni a game pass-be valami nagyon vonzó cimet. Pl Stalker 2. Fable. The Elder Scrolls 6 ( ezekről kijelntették hogy megjelenéskor benne lesz ) akkor ez az üzletpolitika hosszú tavon nagyon is sikeres lesz a sony ex cimeivel szemben. Viszont ha nem lenne Ps4-em meg xbox konzolom sem és döntenem kellene akkor a ps5 vennék. A játékok miatt. Nekem a tesom férje most akarja élete első konzolját megvenni. Megkérdeztem hogy milyen jatékok tetszenek neki..az FPS meg az auto verseny. Mondtam neki hogy akkor egyértelmű, hogy xbox -:) nem is akartam a PS -re rábeszélni hiszen tudom hogy nem fog megvenni egy single játékot 20-25 ezerért -:)
#62
#56: A tervem csak az volt, hogy ne kreténezzen. Azért több játékhoz is jött update, ami kihasználja az új konzolt. Meg megígértem havernak, hogy eladom neki olcsóért, amint jön az új. Nagyon szeretett volna már játszani. Új belépő. Valószínű elfogult vagyok az ms-el. Ennek oka az a szitok áradat, amit kap, hogy nincs játék, szar a gamepass, minden jön pc-re, bla-bla-bla.
#61
#57: Olyan, mint az első része. Akkor nézős lesz.
#60
#58: Eggyesek keverik a szezont a fazonnal. De amúgy nagy lenne! XD