TGA 2020: Az új Dragon Age is ott lesz a díjátadón

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 5.
  • Teaser
Link másolása
Tovább szállingóznak a teaserek a jövő heti The Game Awards díjátadó kapcsán, ezúttal a BioWare hintette el, hogy az új Dragon Age-ből is látunk majd valamit. A bemutatót néhány novellával vezeti fel a csapat.

Az új Dragon Age is mutat magából valamit a magyar idő szerint december 11-én, hajnalban esedékes The Game Awards díjátadón. Ezt a készítők a tegnapi Dragon Age-nap alkalmából jelentették be, és bár nem árulták el, hogy pontosan mire számíthatunk, kiadtak négy novellát, amelyek elárulnak ezt-azt a sorozat jövőjéről, és a bemutatót is teaselik egy picit. Ezeket itt, itt, itt és itt találjátok, mindegyiket a BioWare írói készítették.

Ha emlékeztek, a következő Dragon Age épp a The Game Awardson mutatkozott be egy kedvcsinálóval két évvel ezelőtt, legutóbb pedig a Gamescomon nézhettünk bele egy fejlesztői napló segítségével. Kíváncsian várjuk az új látnivalókat, még akkor is, ha az időzítésük nem a legjobb: a BioWare két veteránja, így Casey Hudson és a Dragon Age producere, Mark Darrah épp a héten jelentették be, hogy szakítanak a stúdióval. Utóbbi helyére Christian Dailey lép majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...