TGA 2020: Az új Dragon Age is ott lesz a díjátadón

Tovább szállingóznak a teaserek a jövő heti The Game Awards díjátadó kapcsán, ezúttal a BioWare hintette el, hogy az új Dragon Age-ből is látunk majd valamit. A bemutatót néhány novellával vezeti fel a csapat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
#6: Igen, én is így voltam, csak érdekelt a sztori meg a világ, plusz akkor pont nemigen volt mivel játszanom. Mondjuk a 3 DLC közül is csak a Trespasser az, ami valóban jó, a másik kettő közül az egyik közepes, a másik meg kifejezetten meh, mert szinte az egész csak harcból áll, annak milyenségét meg nagyszerűen körülírtad.
#5
#3: Hát pedig akkor a Trespassert ne hagyd ki semmiképp, a Citadel óta messze a legjobb content, amit a BW alkotott:)

#4: úgy érti, hogy konkrétan GOTY volt a legtöbb helyen '14-ben, emlékszem én is. Bár érdemi konkurencia nélkül nem is volt túlzottan nehéz dolga, de ha akkor nem halasztják el a Witcher 3-at 2015-re, akkor mára kb. nem is emlékeznének az Inquisitionre. Mondom ezt úgy, hogy minden hibája és koncepciós baromsága ellenére én szerettem:)
#4
Hab
#3: Az év játéka azért kicsit túlzás. Bár valóban jobb volt, mint a 2. rész, az Origins-t meg se közelítette. Páncél design-tól meg teljesen hülyét kaptam. A többség, mint valami báli ruha...
#3
Mindenben egyetértek. -:) a Dragon Age: Inquisition 2014 ben az év játéka volt itt is nagyok az elvárások. Elég gyakran le van árazva a játék. Én az alapjátékot vegig vittem meg 2 dlc-t pont a Trespasser mardt ki -:) pedig olvastam hogy a 3 dlc közöl az a legjobb -:) nagyon jó lenne ha a Bioware vissza térne ahhoz amihez ért ( érdekes világ. Jó karakterek ) remélem gameplay videot mutatnak -:)
#2
#1: Nagyon, de nagyon remélem, hogy a Trespasser féle kötöttebb vonalat viszik tovább, mert lore és írás szinten baromi jó volt az Inquisition, de mint játék még középszer is csak épphogy, "köszönhetően" a borzalmas (semi)open-worldnek, ami a BW-nek nemes egyszerűséggel nem megy, illene most már belátniuk. Plusz döntsék el végre, hogy a taktikus, vagy a realtime harcrendszert akarják inkább implementálni, mert ez a 2 gombos (amit nem tudok nem a konzolok kontójára írni, pedig én is PS-en toltam) semmi minden, csak nem szórakoztató. Akkor vagy legyen ME féle akció, vagy Origins féle lassabb, taktikusabb variáns, de ez semmiképp. Ettől függetlenül várom nagyon, mert szeretem ezt a világot, szeretem a BioWare-t, a Trespasser cliffhangeréből pedig egy bitangjó sztorit lehet kikerekíteni. Ja, és ha már Game Awards: remélem tarol a Last 2 itt is.
#1
Ezért jók az ilyen díjátadó gálák. Vannak új videok. -:) új bejelentések stb...